HISWA erkend bedrijf

Aluqa exclusive boats

Omschrijving

“Voor ons stond vanaf het begin vast dat de ALUQA een bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door oogstrelend design. En met zó’n onweerstaanbare mix van uitstraling, snelheid, gemak en comfort dat je ‘m gewoon wílt hebben. Een boot die met je meewerkt als je snelheid zoekt en gastvrij ruimte biedt als je op een zondagmiddag met vrienden uit varen wilt gaan. Dat alles hebben wij de ALUQA meegegeven. Ik nodig u graag uit voor een kennismaking!”Abalone, schelp van de ALUQA

Contrasten maken het leven interessant. Soms ligt de tegenstelling aan de oppervlakte en andere keren gaat het om subtiliteit. Wie goed kijkt, staat versteld. Ook de Abalone, de schelp die symbool staat voor onze ALUQA kent zulke uiteenlopende kwaliteiten. De Abalone wordt gezien als kroonjuweel van de oceaan. Vanwege de delicatesse die zich schuilhoudt in dit weekdier, maar zeker ook vanwege de fascinerende kleuren van het parelmoer.

Unieke uitstraling
De vijf subtiele luchtgaatjes geven dit zeesieraad bovendien een unieke uitstraling. Toch, wie zich laat leiden door de elegantie van deze schelp, ziet niet alles. De abalone is uitzonderlijk sterk. Haar pantser bestaat uit verschillende overlappende laagjes waardoor deze schelp vele malen krachtiger is dan haar uiterlijk doet vermoeden.

Innerlijke rijkdom
Ziet u de parallellen met onze trots, de ALUQA, al? Sommige culturen gaan nog een stap verder wat de magie van de abaloneschelp aangaat. Ze zou innerlijke rijkdom brengen, kracht geven en ervoor zorgen dat we oude gewoontes kunnen loslaten en vernieuwing durven toelaten. Zelfs harmonie tussen mensen vergroten en zorgen voor een positieve samenwerking. Een brenger van evenwicht. En laat dát nu precies zijn wat we met de ALUQA hebben willen bereiken. Luxe en schoonheid? Zeker! Maar tegelijkertijd ook een krachtig, haast onverwoestbaar zeedier. Thuis in het water. 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachtschilder

  • Jachtschilder / spuiter

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Weerribben / Wieden

Provincie

  • Gelderland
  • Noord-Brabant