HISWA erkend bedrijf

West End Marina

Omschrijving

Aan de Veendijk in Loosdrecht ligt West End Marina. Dichtbij de in- en uitwegen en parkeren is geen enkel probleem. In de Marina bieden wij onze gasten een veilige, comfortabele en vooral gezellige thuishaven.

Full-service

Op en rond West End Marina zijn enorm veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Wij bieden diverse soorten ligplaatsen en onze Yachtservice ondersteund in onderhoud en reparatie. Ook bieden wij een full-service dienst om het varen nog comfortabler en plezieriger te maken.

Recreatiearken

Loosdrecht is een plek, die gedurende alle jaargetijden prachtig is. De bruisende zomer met enthousiaste watersportliefhebbers, de onvoorspelbare natuur gedurende de herfstdagen, de serene rust in de winter en als het goed heeft gevroren ijspret en schaatsvertier. Ook de bloeiende lente wanneer de natuur weer tot leven komt is een spectaculair schouwspel. Hier, midden op het water, bieden wij u recreatiearken aan voor minimaal een maand.

Luxe sloepen

Wij bemiddelen in de verhuur van luxe sloepen. Vanuit onze haven gelegen aan de eerste plas kunt u genieten van de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Wij beschikken over een vloot met onder andere een Jan van Gent, interboat en mastercraft en verhuren in combinatie met een gekwalificeerde schipper, zodat u in staat wordt gesteld te genieten van de omgeving of waterskiën. 

Yachtservice

Indien gewenst doen wij graag het onderhoud en reparatie aan uw boot. Dit loopt uiteen van het zomer- en winterklaar maken tot het compleet renoveren van uw boot of reviseren van de motor. Vanuit ons netwerk van specialisten kunnen wij u in ieder bijzonder geval bijstaan, zodat bijna elk probleem kan worden opgelost. Mocht u zelf geen tijd hebben om uw boot te poetsen dan doen wij dit ook graag voor u. Vaak melden zich bij ons booteigenaren met de vraag hoe de boot te schilderen. Meestal blijkt dat een goede poetsbeurt wonderen doet en uw boot er naderhand weer als nieuw uitziet.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Sloep / tender

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Jachtservice
  • Horeca

Onderhoud / reparatie

  • Onderhoud motoren / outboard
  • Winter- / zomerbeurt

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee