HISWA erkend bedrijf

Linssen Yachts B.V.

Omschrijving

Heerlijk achterover leunen, diep ademhalen en ontspannen zonder zorgen - dat is wat u zoekt op het water. Voorwaarde daarbij is wel dat het motorjacht waarmee u reist, de nodige rust uitstraalt. Dus komt u uit bij een Linssen motorjacht, die u de kwaliteit en het comfort biedt dat u verdient! Compacte en tegelijk royale motorjachten die veel meer leefruimte en comfort aan boord hebben dan gebruikelijk is. Dankzij de efficiënte indeling hebben deze motorjachten een enorm ruimte die zijn weerga niet kent. Linssen Yachts bouwt stalen waterverplaatsende motorjachten van 9 tot 15 meter. Afhankelijk van de samenstelling van uw bemanning, uw persoonlijke wensen, uw vaargebied en eventueel budget zullen mede bepalen voor welke serie u kiest en voor welk model (AC met achterkajuit of Sedan met open kuip) binnen iedere serie. Aangezien diverse series elkaar overlappen in lengtes en mogelijkheden, zult u altijd een jacht kunnen vinden dat aan uw eisen voldoet. Zo niet? Neem dan contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Stalen motorjachten van Linssen Yachts
Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten in het 9-15 meter segment en is uitgegroeid tot een marktleider in de stalen jachtbouw. Linssen Yachts staat voor stalen motorjachten - waterverplaatsers - met een superieure kwaliteit en voor continue innovatieve product- en procesontwikkeling. In elk decennium sinds de oprichting van het bedrijf was Linssen Yachts de drijvende kracht achter innovatieve vernieuwingen op het gebied van jachtbouw. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven!

Exclusieve boatvakantie op een Linssen motorjacht
Linssen Boating Holidays® is een samenwerkingsverband van zelfstandige charterbedrijven in Europa die nauw samenwerken en zich gezamenlijk presenteren met als doel: zorgen dat u in de mooiste Europese watersportgebieden een Linssen-motorjacht kunt charteren.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Gascertificaat

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie
  • Verkooppunt buitenland

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Limburg

Dealer van

  • Minn Kota
Minn Kota