HISWA erkend bedrijf

XtraOrdinary Boats Nederland BV

Omschrijving

Proefvaren met een XO Boat is een belevenis die je meegemaakt moet hebben. Speciaal voor dit doel hebben wij in Huizen Europa's eerste XO Testdrive Center ingericht. Hier liggen een drietal XO modellen vaarklaar om iedereen die geinteresseerd is in de aankoop van een XO, van dienst te kunnen zijn met een testdrive. Proefvaren vanuit Huizen op het Gooimeer en IJsselmeer is kosteloos en vrijblijvend.

Jouw boot staat er zeker bij!
Iedere golf, windvlaag of vaartocht is verschillend. Daarnaast is iedere watersporter ook uniek. Onze modellen range komt naadloos tegemoet aan al deze verschillen. Daarom voorzien XO boten in de behoefte van zowel experimentalisten, de meer traditionele avonturier of een kinderrijk gezin op een mooie zomerdag. Wat echter voor alle modellen geldt zijn onovertroffen vaareigenschappen, ongeacht de weersomstandigheden. Dus vraag jezelf af wat voor watersporter je bent en doorzoek onze selectie. Jouw boot staat er zeker bij.

Design by sea
XO boten zijn ontsproten aan de ongetemde Finse archipel. Waar felle wind en een steile golfslag, bittere koude of brandende zon de dienst uitmaken. Hierop is ieder detail, van stuurstoel tot zwemtrap, ontworpen voor een unieke vaarbeleving, ongeacht de weersomstandigheden.

Sterk en betrouwbaar
Waar anderen noodgedwongen in de haven wachten op betere omstandigheden, gaat een XO de uitdaging aan met wit gekuifde brekers die de aluninium romp geselen en zout water in je gezicht sproeien. De missie van XO Boats is sterke en betrouwbare boten te bouwen voor een ongeevenaarde vaarbeleving. Ook onder ruwe omstandigheden.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Importeur vaartuigen

  • Snelle motorboot

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland