HISWA erkend bedrijf

Sanzi Yacht Charter

Omschrijving

Varen in Friesland! Huur een nieuw, luxe motorjacht vanuit onze toplocatie in Sneek

Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland! Met al ruim 20 jaar ervaring en veel trouwe vaste gasten uit het binnen- en buitenland, weet u zeker; bij Sanzi Yacht Charter huurt u bij de specialist in jachtverhuur en kunt u de mooiste luxe motorboten huren.

Het gevoel van een kapitein op een chique motorjacht
U voelt zich tijdens uw vaarvakantie door Nederland echt even helemaal kapitein én eigenaar van een chique motorjacht en zo zult u onderweg ook worden benaderd. U zult merken dat een jacht huren bij Sanzi gelijk staat aan een prettig gevoel…

Luxe jacht huren in Friesland zonder vaarbewijs
Een vaarbewijs is in Nederland verplicht voor boten vanaf 15 meter of met een snelheid hoger dan 20 km/u. Bij Sanzi Yacht Charter is een vaarbewijs daarom niet nodig voor onze jachten. Het is uiteraard niet verstandig om zonder enige vaarervaring en kennis van de vaarregels van wal te steken, wij helpen u daarom graag op weg! Indien u reeds over ervaring beschikt, geven wij u bij afvaart graag na de instructie een korte proefvaart.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Motorboot met schipper
  • Vaarinstructie

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Provincie

  • Friesland