HISWA erkend bedrijf

Jachthaven 't Einde

Omschrijving

Welkom bij Jachthaven ‘t Einde! Wij zijn Tim en Latifa, exploitanten van Jachthaven t Einde. Wij runnen onze jachthaven sinds 2010 en doen dit met veel plezier. Jachthaven t Einde is gevestigd in Amsterdam aan de Buitenkerkerweg 7 B, gelegen tussen de Nesciobrug en de Zeeburgerbrug. De jachthaven ligt heel centraal: zo’n 10 minuten van het IJsselmeer, ca. 10 minuten van de Oranjesluis en ca. 20 minuten van het Centraal Station. Direct toegang tot Amsterdam zonder sluizen. Vanuit onze jachthaven kunt u dus alle kanten op.

Verhuur ligplaatsen
Jachthaven ‘t Einde verhuurt verschillende ligplaatsen. Wij bieden vaste ligplaatsen tot 25 meter. Voor winterstalling bieden wij ligplaatsen naar keuze overdekt, op open terrein of in het water. Voor de zomerstalling bieden wij ligplaatsen in het water en hebben we bovendien een beperkt aantal overdekte waterligplaatsen. Onze ligplaatsen zijn standaard voorzien van stroomaansluiting.

Uw eigen sleutel
Jachthaven ‘t Einde biedt u middels uw persoonlijke hek key/sleutel gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw vaartuig. Onze jachthaven ligt op een afgesloten en uitstekend beveiligd terrein, voorzien van camera’s, We hebben een eigen afgesloten parkeerterrein, zodat u altijd vlakbij uw boot kunt parkeren. Op de jachthaven zijn wc’s en douches beschikbaar.

Op onze jachthaven vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft om uw pleziervaartuig zo mooi en beschermd als mogelijk te houden.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water

Onderhoud / reparatie

  • Antifouling
  • Onderhoud motoren / outboard
  • Onderhoud motoren / inboard
  • Winter- / zomerbeurt

Jachtschilder

  • Antifouling

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Foto's