HISWA erkend bedrijf

ABIM Yachting B.V.

Omschrijving

ABIM motorjachten, kennis bepaalt de koers!

ABIM is in 2002 begonnen als motorboot-vaarschool die o.a. praktijklessen motorboot varen gaf. Daarmee is tevens de naam ABIM verklaard, want ABIM staat voorAlle Begin Is Moeilijk, want ook varen moet je leren.

Uitstekende vaareigenschappen
De kennis opgedaan tijdens deze vaarlessen hebben mede een grote rol gespeeld bij het ontwerp van onze motorjachten, de ABIM-Classic en de ABIM-Ellips. Deze stalen multiknikspant motorjachten met stoere kabelaring, hebben uitstekende vaareigenschappen, zijn koersvast en gebouwd om lange tijd aan boord door te brengen. Alleen al het grootste achterdek in haar klasse onderscheidt een ABIM motorjacht van vele andere jachten. Varen met een ABIM is genieten vanaf het vertrek totdat u weer in uw thuishaven terug bent.

Continue ontwikkeling
Elk jaar varen wij zelf, met een recent gebouwde ABIM, door Europa. U kunt ons in Frankrijk of in de buurt van de Oostzee ontmoeten, want ook daarvoor zijn de ABIM's gebouwd. Onze ervaringen, opgedaan tijdens deze reizen, verwerken wij weer in de volgende schepen zodat de ontwikkeling altijd doorgaat

Compleet overzicht op onze website
Op deze website bieden wij een compleet overzicht van nieuwe- en van gebruikte ABIM motorjachten. De ABIM motorjachten zijn verkrijgbaar in lengtes variërend van 12 meter tot 15 meter. Ook mag u de ABIM Vaarroutes niet overslaan (ga naar de link "Vaarroutes" en kies een route ) Hier leest u de reisverslagen van onze eigen vaartochten, die wij met een ABIM door Europa hebben gemaakt.

Graag begroeten wij u, voor een werfbezoek of een proefvaart op één van onze ABIM motorjachten.

Dinie en Peter Oord

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachthavens

  • Stalling overdekt

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht
  • Casco

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen