HISWA erkend bedrijf

Boatcaptain BV

Omschrijving

Onderhoud van uw jacht is één van de voorwaarden voor een succesvol zeilseizoen. Of het nu om toeren of wedstrijdzeilen gaat, een goed onderhouden schip geeft u een veilig en comfortabel gevoel. Het jachtservice team van Seaport Yacht Service heeft ruime ervaring met verschillende hoogstaande merken en is onder andere erkend Nautor’s Swan Authorized Service Centre. Ook voor de merken van Messink Yachting, J/Boats en Solaris is dit het adres voor al uw technische vragen of problemen.

Schade aan jouw jacht? Leuk is het nooit, een goede oplossing daarom des te prettiger. Kiel, romp en dek reparaties zijn onderdeel van de expertise geworden en is er een goede relatie opgebouwd met schade experts en verzekeraars.

Delivery service voor jachtservice of winterstalling van en naar jouw thuishaven is mogelijk.

In IJmuiden beschikt BoatCaptain over een ruime en verwarmde loods en voldoende faciliteiten om jouw boot te stallen tijdens de winter. Vakkundig personeel zorgt er tevens voor dat jouw schip weer tip top in orde is bij de start van het seizoen.

Er is een travellift van 65 ton aanwezig en de haven is toegankelijk voor diep stekende schepen.

Korte stalling buiten de winterperiode is uiteraard ook mogelijk.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Jachthavens

  • Stalling overdekt verwarmd
  • Jachtservice
  • Kraan

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Foto's

Vactures

Seaport Yacht Service, onderdeel van Boatcaptain, is op zoek naar een allround installateur die het team wil komen versterken. Heb jij affiniteit met techniek en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel verder.

  • Noord-Holland
  • MBO

Seaport Yacht Service, onderdeel van Boatcaptain, is op zoek naar een tuiger die het team wil komen versterken. Heb jij affiniteit met zeilen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel verder.

  • Noord-Holland