HISWA erkend bedrijf

Garmin Nederland B.V.

Omschrijving

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken wij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Door ons bedrijfsmodel met "verticale integratie" houden we alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor we een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Onze gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van onze klanten veraangenamen.

Garmin telt meer dan 11.400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Het is ons streven een duurzaam bedrijf te zijn door het ontwikkelen van premium producten, die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Wij willen wereldmarktleider worden op iedere markt die we bedienen en onze producten moeten geliefd zijn vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en beste prijs-prestatieverhouding.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten elektronica
  • Toelevering jachtbouw algemeen

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen