HISWA erkend bedrijf

Vanclaes B.V.

Omschrijving

Wij zijn de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/partner netwerk aan consumenten in heel Europa.

Boottrailers

Vanclaes biedt naast de industriële producten voor de jachthaven markt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijk rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel, betaalbaar en kwalitatief de absolute top.

Hoe doet Vanclaes dat allemaal?
Snel, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand presteren is top sport en niet zomaar voor ieder bedrijf weggelegd. Er wordt bij Vanclaes dan ook veel aandacht besteed aan de productie van de diverse producten. Vanclaes bouwt veelal modulair en heeft de gehele onderdelen productie en de order gestuurde assemblage zelf in de hand. Dit geeft een enorme flexibiliteit en stelt Vanclaes in staat om ondanks het gebruik van uitsluitend top kwaliteit inkoopdelen en basismaterialen zoals RVS en KTL/Poedercoating, toch prijsbewust te kunnen leveren. 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten accessoires
  • Overige diensten

Watersportgebieden

  • Groene Hart

Provincie

  • Zuid-Holland