HISWA erkend bedrijf

Tip Top Sailing B.V.

Omschrijving

Wij laten u graag kennismaken met onze liefde voor het zeilen, zowel in onze zeilschool in Nederland als tijdens één van onze prachtige zeilvakanties. Leer de wereld vanaf het water kennen tijdens het zeilen in Griekenland of één van de andere Europese bestemmingen.  Laat u verrassen door de schoonheid van een land vanaf het water tijdens een zeilvakantie in Griekenland, Kroatië, Italië, Frankrijk, Turkije, maar juist ook Nederland.

Leer op onze vloot van zeer goed onderhouden en uiterst compleet uitgeruste jachten de fijne kneepjes van het varen met een modern jacht of ga er op eigen kiel op uit om Nederland vanaf het water te beleven. Geniet van de rust en ruimte die ons prachtige waterland nog altijd te bieden heeft!

Jachtverhuur bij Tip Top Sailing
Tip Top Sailing is al vele jaren specialist in jachtverhuur in Nederland. Wij bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke en onbezorgde tijd op het water. Of we daar in slagen, kunt u het beste aan onze grote schare vaste gasten vragen.
Wij zijn in ieder geval trots op de vele lovende reacties van onze cursisten en huurders en het feit dat zij voor jachtverhuur en (privé-)instructie kiezen voor Tip Top Sailing. Zij prijzen ons enthousiasme, hulpvaardigheid en service, maar bovenal de technische staat van onze perfect onderhouden zeiljachten.

Gedegen incheck

Onze thuishaven ligt centraal in het vaargebied van de Delta, is uitermate goed en snel bereikbaar en we geven een gedegen incheck. Beginners en gevorderden kunnen kiezen uit tal van jachten. Alle jachten verkeren in topconditie, zijn allemaal van jonge bouwjaren en bovendien zéér compleet uitgerust.

Jacht huren buitenland

Tip Top Sailing biedt u verschillende mogelijkheden aan voor zeilen in het buitenland. Bent u een ervaren zeiler en wilt u graag zelfstandig varen? Dan kunt u als bareboat zeiler een zeiljacht huren bij Tip Top Sailing en gaat daarmee zelfstandig in uw eigen tempo een door u zelf gekozen route varen. Meezeilen als individu of met je eigen groepje / familie inschepen op een groter zeiljacht? Of ga flottielje zeilen samen met andere zeilers naar een specifieke bestemming. Wilt u volledig ontzorgd worden? Bekijk dan de mogelijkheden voor onze zeilvakanties.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeiljacht
  • Zeilboot met schipper

Type of sport

  • Zeilen
  • Navigatie
  • CWO-erkend
  • Kinderen / jeugd
  • Volwassenen
  • Groepsuitjes

Watersportgebieden

  • Deltagebied / Biesbosch

Provincie

  • Noord-Brabant