HISWA erkend bedrijf

Boatwish International

Omschrijving

Boatwish is uw onafhankelijke aankoopmakelaar van gebruikte en nieuwe schepen. Boatwish geeft onafhankelijk advies bij de aanschaf van een motor- of zeiljacht bij particulieren en jachtmakelaars in binnen- en buitenland. Wij begeleiden u bij het gehele traject of een deel daarvan.

In 2000 is Michiel Mol als eerste full-time begonnnen met het onafhankelijk behartigen van de koper bij de aanschaf van een boot. 

Wij hebben in totaal 30 jaar ervaring in de internationale jachtmakelaardij. We houden van duidelijke afspraken en net als u zijn wij ook watersporters, pur sang, wij spreken uw taal. 

Met zo'n 30 transacties per jaar is het volle bak. Bel voor meer informatie!

Taxaties

Naast de taxatie van bekende schepen, zijn we de laatste Jaren meer en meer gespecialiseerd geraakt in moeilijk te taxeren schepen. Taxatierapport nodig om schip van zaak naar privé om te zetten, voor de financiering of verzekering? Steeds meer banken gaan weer scheepshypotheken verstrekken. Het vertrouwen in de markt groeit.

Kies altijd voor een vaste taxatie waarde. Grote voordeel is dat als er iets met uw schip gebeurt er over de waarde geen discussie meer is. Belangrijk is wel dat u elke drie jaar de taxatie laat verrichten. Kiest u niet voor een vaste taxatie dan bepaalt de verzekeringmaatschappij de waarde.

Boatwish verricht taxaties voor particulieren, werven, notarissen, advocaten en banken. Tevens doen wij financiële bouwbegeleidingen voor nieuwe schepen in aanbouw in binnen- en buitenland en doen we deskundigenonderzoek voor rechtbanken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties

Expert / taxateur

  • Taxatie
  • CE-keuring

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Foto's