HISWA erkend bedrijf

BK Yachts B.V.

Omschrijving

Navigate into new adventures

De makers van BK Yachts gebruikten hun gecombineerde nautische ervaring om de ultieme dagcruiser te ontwerpen. Hun gedachte: Typisch Hollandse'Sloep' meets (mini)superjachtdesign. Verwacht alleen uitstekende kwaliteit en technologie die u samen kunt ervaren. Gebouwd in Nederland, klaar om over de aarde te navigeren.

Aluminium behuizing
Alle Brandkuip rompcomponenten worden met hoge precisie gefreesd uit aluminium van topkwaliteit. De 5 mm dikke aluminium 5083 legering zorgt voor een constructie die zowel licht als extreem sterk is. Op het gebied van duurzaamheid; een Brandkuip-jacht gaat vele generaties mee.

Uitstekende kleuren
Ook al heeft aluminium van zichzelf goede anticorrosieve eigenschappen, we houden natuurlijk van wat extra bescherming, en natuurlijk; kleur! Nadat de rompconstructie is voltooid, wordt deze gezandstraald waarna de primer wordt aangebracht. Talloze verflagen later wordt een perfecte afwerking bereikt.

Mooi dek
Elke Brandkuip kan worden uitgerust met het lichtste, meest duurzame en best uitziende composiet dek dat er is. Ons moderne rompontwerp werkt schitterend samen met de elegante lijnen van het composiet teakdek. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, dit deck biedt niet alleen grip en stijl, maar is ook onderhoudsvrij.

Fijnste stoffering
Vaak buiten beschouwing gelaten, maar van het grootste belang; de kussens en bekleding. Bij brandkuip steken we veel energie in het ontwerpen van stoelen en kussens die comfortabel en duurzaam zijn. Er worden alleen toonaangevende stoffen gebruikt die bekend staan om hun comfort en waterafstotende eigenschappen. Er wordt rekening gehouden met vorm, schuim en de steken. We hebben alleen uw hulp nodig bij het bepalen van de kleuren.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Sloep / tender

Watersportgebieden

  • Internationaal

Foto's