HISWA erkend bedrijf

Conyplex BV

Omschrijving

Contest Yachts bouwt al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige jachten. De vacuüm geïnjecteerde zeiljachten worden in z’n geheel in Medemblik gebouwd. Pure Nederlandse kwaliteit, stijlvolle interieurs, eenvoudige handling en uitstekende zeilprestaties zijn de eigenschappen van iedere Contest. Het derde generatie familiebedrijf garandeert een persoonlijke benadering om er zorg voor te dragen dat ieder jacht helemaal naar wens van de klant is.

De huidige Contest-range omvat tien modellen van 13 tot 26 meter, met negen zeiljachten: de Contest 42CS, 49CS, 50CS, 55CS, 59CS, 62CS, 63CS, 67CS, 72CS en 85CS; plus een opmerkelijke motorboot, de 16 meter lange 52MC, verkrijgbaar in vijf versies van flybridge cruiser tot dagboot en snelle superjacht tender.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Zeiljacht

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Noord-Holland

Dealer van

  • Minn Kota
Minn Kota

Video's

Contest Yachts - story

Contest Yachts, the story of nearly sixty years craftsmanship in the construction of bluewater cruisers. Building dreams together!

Foto's

Vactures

Over ons

Contest Group, een familiebedrijf van derde generatie zeiljachtenbouwers, is gevestigd in Medemblik aan de rand van het IJsselmeer. Al meer dan 60 jaar zien we zeilen als een manier om je eigen dromen en ambities te bepalen. We bouwen, onderhouden en verkopen niet zomaar hoogwaardige jachten; we doen dat met de persoonlijke input van elke eigenaar. Dat blijkt ook uit ons motto: ‘Building dreams together!’

De Contest Group bestaat uit drie dynamische nautische bedrijven: Contest Yachts, Medemblik Yacht Service en Contest Brokerage.

Bij Contest Yachts bouwen we prijswinnende prestatiegerichte luxe zeil- en motorjachten, van 42ft tot 85ft, om in alle comfort en veiligheid de wereldzeeën te bevaren. 

Onze vakmensen bij Medemblik Yacht Service voeren alle werkzaamheden uit die bij onderhoud, reparatie, refit of stalling van een jacht komen kijken. De makelaars bij Contest Brokerage helpen niet alleen bij het bemiddelen bij de aan- en verkoop van een jacht, maar ook met alle formaliteiten omtrent onderzoek, financiën, registratie, juridische afronding en oplevering.
 

  • Noord-Holland
  • HBO / Universitair