HISWA erkend bedrijf

De Valk Sneek B.V.

Omschrijving

Vertrouw op bijna 70 jaar ervaring
De koop of verkoop van een waardevol zeil- of motorjacht laat u niet aan de eerste de beste over. Bij De Valk hebben we al tientallen jaren ervaring en daarmee kiest u voor zekerheid. En voor gemak, want we kunnen het hele proces voor u verzorgen, inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering. En als u wilt verkopen we uw huidige ligplaats of zoeken we een nieuwe voor u. Als het moment komt dat u tot aan- of verkoop besluit, kunt u dus met een gerust hart achterover leunen. De Valk gaat doelgericht en vol energie voor u aan de slag.

Kies voor reputatie
Met zo'n vier- tot vijfhonderd transacties per jaar behoort De Valk tot de belangrijke spelers in de jachtmakelaardij. We bedienen onze klanten van uit zeven vestigingen en concentreren ons op het segment tussen 10 en 40 meter. Onze klanten komen uit de hele wereld en weten inmiddels wat ze van ons mogen verwachten: alle kennis, relaties en middelen die er nodig zijn om resultaten te boeken. En transacties op de meest professionele en deskundige wijze te begeleiden en af te handelen. Zodoende is De Valk uitgegroeid tot een van de toonaangevende jachtmakelaars van Europa.

Keuze te over
Bij De Valk hebben we ten allen tijde tenminste vijfhonderd jachten in portefeuille. Daardoor zijn de blikken van potentiële kopers uit de hele wereld altijd op ons gevestigd. En dat is weer goed nieuws voor mensen die hun jacht willen verkopen.

Ongeëvenaarde database
Het is een van de pijlers onder onze reputatie: een database met maar liefst 50.000 namen en gegevens van jachten en hun (potentiële) eigenaren. Dit bestand, dat uiteraard zorgvuldig up-to-date wordt gehouden, maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en zorgvuldig bij elkaar te brengen.

De vestiging van jachtmakelaardij De Valk Sneek is sinds 1998 gevestigd op het industrieterrein ’t Ges in Sneek, hét epicentrum van watersportbedrijven aan de Houkesloot te Sneek in Friesland. De Houkesloot is de waterentree voor de stad Sneek vanaf het Sneekermeer. Ook via de weg zijn wij zeer eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg A7.

De verkoophaven van De Valk Sneek is gesitueerd in het kloppend hart van het Friese watersportland, het ideale startpunt voor een nieuw vaaravontuur. Zodra u bij ons een jacht heeft gekocht, kunt u het leren kennen op de prachtige meren en wateren die Friesland rijk is.

Ook wanneer u uw jacht wilt verkopen, bent u bij De Valk Sneek aan het juiste adres. Een zeer internationaal publiek weet onze verkoophaven te vinden, wat versterkt wordt door alle watersport- en charterbedrijven die om ons heen gevestigd zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De Valk Sneek is gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten. Wij beschikken over een unieke overdekte verkoophaven welke ligplaats biedt aan circa 50 jachten, een buitenhaven met plaats voor circa 30 jachten en de mogelijkheid om een aantal jachten op de wal te presenteren.

Onze overdekte verkoophaven heeft een hoogte van 7 meter, hierdoor tevens ideaal voor jachten met een hoge doorvaarthoogte.

En ook…
Voor het uitbesteden van het onderhoud, schilderwerk of motorrevisies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met diverse specialisten in de verschillende vakgebieden en brengen u zo in contact met de juiste partij.

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseren wij in samenwerking met Motorbootsneek een watersportevenement. Inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaande botenshow, waar wij in een weekend ruim 600 bezoekers uit binnen- en buitenland mogen ontvangen. Een bezoek is zeker de moeite waard!

Wij zijn er voor u!
Het team van De Valk Sneek staat met vol enthousiasme voor u klaar. Of u nu komt voor verkoop, aankoop, taxatie of een oriënterend gesprek, wij maken graag met u kennis om uw plannen te bespreken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie
  • Verkooppunt buitenland

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Friesland