HISWA erkend bedrijf

SailSelect Zeilmakerij

Omschrijving

SailSelect is een Nederlandse zeilmakerij die de productie uitbesteed heeft aan een Australische zeilmaker. SailSelect levert zeilen door heel Europa en heeft in diverse landen dealerschappen waar u terecht kunt. Wij meten de zeilen bij voorkeur zelf in op uw jacht om zeker te zijn van de juiste maten. Dit persoonlijke contact biedt tevens de mogelijkheid voor advisering om uw zeilplan te optimaliseren en af te stemmen op uw wensen en toepassing. SailSelect is dus geen handelshuis of internetbedrijf maar kwalificeert als een volwaardige zeilmakerij met een compleet pakket aan service om u van dienst te zijn voor de aankoop maar ook na de aankoop. SailSelect is gespecialiseerd in nieuwe zeilen voor jachten, kajuitzeilboten, open zeilboten en eenheidsklassen van recreatie, off-shore cruising tot professionele wedstrijdklasse.

Grootzeil, genua, spinnaker of gennaker, zeilen van recreatie tot high tech racing
De zeilen van SailSelect zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden vervaardigd door Rolly Tasker Sails. Een van de grootste zeilmakerijen ter wereld met al ruim 48 jaar ervaring. Het productie proces is in al die jaren steeds verbeterd en uiteraard worden de zeilen conform de nieuwste methodieken en m.b.v. computer- en lasertechnologie ontworpen. Om een hoogwaardige finish te kunnen garanderen wordt de detailafwerking handmatig gedaan. Kwalitatief opereren wij in het hogere marktsegment. Vergelijkt u onze tarieven dan ook gerust met collega's op dit niveau.

Rolly Tasker de zeilmakerij achter SailSelect
Rolly Tasker Sails is een Australische zeilmakerij welke zich 25 jaar geleden gevestigd heeft in Thailand. Een Westers geleid bedrijf, maar gevestigd in Thailand en dus niet te verwarren met de bekende Chinese zeilmakerijen die doorgaans een andere kijk hebben op kwaliteit dan de Europeanen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Onderhoud / reparatie

  • Tuigage / mast / verstaging
  • Zeilen / buiskappen / dektenten

Zeilmakers / tuigers

  • Zeilen
  • Masten / verstaging
  • Vallen
  • Dekbeslag

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Europa / Wereldwijd

Dealer van

  • Talamex
Talamex

Video's

SailSelect string sails.mpg

SailSelect string sails. Cutting edge racing sails. If you are looking for more speed and durability, SailSelect string sails will make the difference. This movie is showing some of the production techniques.

Foto's