HISWA erkend bedrijf

Flevo Yachtcharter

Omschrijving

Flevo Sailing heeft moderne, goed uitgeruste zeiljachten die beschikbaar zijn voor heerlijke zeilvakanties, zeillessen en bedrijfsevenementen op maat. Onze kwalitatief hoogwaardige jachten van de merken Dufour, Jeanneau en Winner liggen in de Flevo Marina Lelystad: Een mooie jachthaven direct aan het IJsselmeer, centraal gelegen in het land en voorzien met talrijke technische servicestations.

Onvergetelijke zeilvakantie
Vanuit de Flevo Marina kunt u niet alleen het IJsselmeer verkennen, maar kunt u ook richting het Markermeer, de Waddenzee en Noordzee voor een onvergetelijke zeilvakantie. Flevo Sailing biedt naast jachtcharter en nautische evenementen ook speciale kortdurende zeilcursussen aan – en zeezeilreizen, zodat u op een comfortabele manier uw horizon kunt verleggen.

Vakkennis en passie
Wij hebben veel vakkennis in huis en echte passie voor het jachtzeilen. Dat is mede een reden waarom u bij ons zeiljachten kunt huren die naast hun bijzondere zeileigenschappen optioneel ook van speciale extra uitrusting kunnen worden voorzien: Laminaatzeilen, gennaker, spinnaker, Noordzeepaket, hoogwaardige zeilpakken! Wij dragen er persoonlijk zorg voor dat uw zeilvakantie, bedrijfsevenement of zeilcursus een fantastische ervaring wordt.

Zeilschool
Bij Flevo Sailing worden lessen gegeven door goed opgeleide instructeurs, die de magie van het zeilen aan hun cursisten kunnen overbrengen. Wij bieden als zeilinstructie met name specials voor gevorderde zeilers: Zeiltrim, Middellandse Zee training, havenmanoeuvres, les op eigen schip, nachtvaren, zeilen op getijdenwater en theoriecursussen. De praktijklessen worden gegeven aan groepen van maximaal 4 personen.

Tijdens het seizoen bent u iedere dag van harte welkom op de jachthaven Flevo Marina in Lelystad!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeiljacht
  • Zeilboot met schipper

Watersportgebieden

  • Weerribben / Wieden