HISWA erkend bedrijf

Van der Zee Yachting

Omschrijving

Over Van der Zee Yachting

In 2021 is Pim van der Zee, Van der Zee Yachting begonnen. De passie van Pim voor watersport gecombineerd met jachten die hij geruime tijd stil zag liggen lieten hem besluiten om Van der Zee Yachting op te richten. Een bedrijf dat bemiddelt in het (ver)huren en (ver)kopen van schepen. Van der Zee Yachting neemt de taken en risico’s van het verhuren en verkopen van uw schip over. Wilt u een schip kopen of huren, dan wordt u daarin volledig bijgestaan met vakkundig advies. 

Huren

Mocht u een schip willen huren voor een korte of langere periode biedt Van der Zee Yachting een ‘all-in’ ervaring. Nu u een kostbaar middel huurt is het essentieel dat u zich zorgeloos voelt en u niet voor verrassingen komt te staan. Met het creëren van een veilige en zorgeloze reis kunt u genieten van deze ervaring.

 

Verhuren

Het verhuren van een schip kent veel voordelen. Hoewel een schip niet altijd wordt gebruikt kan deze wel verhuurd worden om de kosten te dekken. Van der Zee Yachting biedt uitkomst doordat wij de gehele verhuur op ons nemen, zodat u uw schip zonder zorgen bij ons kan achterlaten ter verhuur. Mocht de huurder problemen ondervinden met het schip zullen wij altijd bereikbaar zijn, zodat u deze zorgen niet heeft. Wij nemen uw zorgen en verplichtingen als verhuurder volledig op ons.

 

Kopen

Het aanschaffen van een schip vraagt om maatwerk, vertrouwen en tijd. Van der Zee Yachting kan u hierin bijstaan. Niet alleen hebben wij onze eigen vloot ook hebben wij voldoende kennis van de markt om voor u opzoek te gaan. Wij bieden maatwerk en zorgen voor een gestroomlijnde aankoop om het schip naar uw wens te vinden. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Verkopen

Wilt u graag uw schip verkopen, dan biedt Van der Zee Yachting hiervoor het juiste platform met verkoopmogelijkheden in de thuishaven of winterstalling. Allereerst bespreken wij samen uw wensen en mogelijkheden om zo een passende manier te vinden om uw schip aan te bieden. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Van der Zee Yachting biedt u een verkoopproces op maat.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Zeiljacht

Jachthavens

  • Jachtservice
  • Makelaardij

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Foto's