HISWA erkend bedrijf

Aquahome Holland

Omschrijving

Werf waar de AquaHome's worden ontwikkeld en samengesteld. 

Onze AquaHome modellen onderscheiden zich door modulaire bouw: dit maakt het mogelijk om deze varende houseboten wereldwijd eenvoudig samen te stellen. Onze AquaHomes kunnen ingezet worden als stilliggende en/of varende vakantiewoningen en zijn van alle luxe en gemakken voorzien. De Aquahome Comfort kan voorzien worden van diverse voorstuwing mogelijkheden. U kunt kiezen tussen, elektrisch of brandstof van 20 tot 300 pk of 440 KW.

De Aquahome Comfort is ontworpen voor het varen op alle binnen wateren. De woning heeft een afmeting van ruim 4 x 9 meter en is gebouwd op een catamaran romp die bestaat uit twee rompen met daar tussen een dek. Een speciaal ontwikkeld samenbouw systeem van deze 3 units maakt het dat de catamaran sterk genoeg om op snelheid in golven tot 2 mtr te varen. Diverse test, zoals vaar -, en valtests zijn gedaan om de samengebouwde catamaran romp te controleren op sterkte/belasting.

De Aquahome Basic kan ook uitgebreid worden met opties zoals; Zonne bovendek met zonnepanelen, spud palen, generator en een eigen (vuil)watermanagement. Maximaal kan het Aquahome voorzien worden van 2x 300 pk buitenboordmotoren. Elektrische voorstuwing, een of twee motoren is optioneel. Ook het interieur kan aangepast worden naar de wensen van de klant. Een gelimiteerd zonnedek op het dak waarop je kunt verblijven behoort ook tot mogelijkheden.

Mocht de Aquahome Comfort niet voldoen aan uw wensen dan kunnen wij via een acht stappenplan en custombuilt versie samenstellen.
Dit unieke schip is op elke gewenste locatie in de wereld leverbaar en door zijn eigenschappen inzetbaar, voor zowel exploitatie bedrijven, projectontwikkelaars, en particulieren.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Houseboat

Watersportgebieden

  • Nationaal

Video's

Floating house Aquahome the key to nature BB

Aquahome ST available for rent at our location Biesbosch-Werkendam-Holland. For more details about sale and investment projects see: www.aquahome.nu

Foto's