HISWA erkend bedrijf

KSO Empress

Omschrijving

KSO, Kok Ship Design & Sales Office is niet alleen importeur van jachten, maar ook kunt U bij KSO terecht voor advies en ontwerpen op het gebied van schepen. Bij KSO kunt U een (semi) custom built trawler laten ontwerpen en bouwen. De combinatie van ontwerper en bouwer is steeds meer uniek in de jachtbouw en heeft als grootste voordeel dat uw wensen direct ook technisch en kwalitatief bekeken worden. U heeft meteen te maken met een deskundige op dit gebied. Ooit is KSO begonnen als adviesbureau en sinds kort is KSO actief in het ontwerpen van jachten om deze vervolgens te laten bouwen in een technisch en commercieel interessant land als China.

De nieuwe serie omvat de volgende boten:
Rubberboten en RIBÂ’s van 2,95 tot 8,75 meter, sportboten vanaf 26 voet en trawlers vanaf 36 voet tot en met 49 voet, welke semi custom built zijn.Stuk voor stuk fraaie boten van een hoge kwaliteit, voorzien van luxe en bovendien met goede (zeewaardige) vaareigenschappen.Belangrijkis dat deze boten ook financieel interessant zijn. Bij semi custom built is sprake van een vaste polyester romp, maar de dek mal is zo, dat hierin al enkele wijzigingen opgenomen kunnen worden.

Interieur
Het interieur is redelijkerwijs te veranderen naar eigen inzicht echter wel binnen de parameters die gelden voor de gekozen romp.Dit alles vanuit het detailontwerp en bouwbegeleiding door KSO.

Structurr
Door middel van de door KSO opgezette structuur en projectmatige opzet is het mogelijk tegen een zeer scherpe prijs uw eigen semi custom-built trawler te varen. De projecten worden door KSO zelf begeleid, zodat alle scheepsbouwkundige zaken onder controle zijn; kwaliteit staat voorop.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • Verkooppunt buitenland

Architect / ontwerper

  • Nieuw jacht
  • Naval architect

Importeur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Snelle motorboot

Watersportgebieden

  • Groene Hart

Provincie

  • Zuid-Holland

Foto's