HISWA erkend bedrijf

Vlasman Jachtbetimmeringen

Omschrijving

Vlasman Jachtbetimmeringen werd in 1998 opgericht door eigenaar Mijle Vlasman. Het bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat zie je terug in de beeldschone projecten die het bedrijf oplevert.

Vlasman Jachtbetimmeringen is een gekwalificeerd jachtbetimmeringsbedrijf met circa 7 vaste werknemers, 
die zijn gespecialiseerd op het gebied van interieur- en exterieurbetimmeringen. Het ruime pand op 't Ges, aan de Hendrikbulthuisweg 6 te Sneek, biedt plaats aan twee ruime loodsen en een schiphuis met 2 overdekte ligplaatsen. Buiten beschikt het bedrijf over nog eens 5 ligplaatsen. Daarnaast is er plaats voor eventuele winterstalling op het buitenterrein.

Refit, geef uw boot een tweede leven!
Een refit is een goede investering in het waardebehoud van uw jacht – én in het plezier dat u aan uw schip beleeft. Samen met u als eigenaar wordt er bekeken wat er moet worden vernieuwd en wat kan blijven zoals het is. Met onze deskundigen kijken wij naar de gewenste aanpassing of reparatie en bieden wij u de meest aantrekkelijke mogelijkheden aan. Na een geheel of gedeeltelijke verbouwing voldoet uw schip weer aan de huidige maatstaven op het gebied van comfort en veiligheid. Door onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij alle kennis in huis om kleine maar ook complete refits uit te kunnen voeren.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Onderhoud / reparatie

  • Timmerwerkzaamheden

Jachtbetimmering / dekken

  • Interieur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Provincie

  • Friesland