HISWA erkend bedrijf

Jachtwerf Statement Marine

Omschrijving

Welkom op onze site ! Statement Marine is opgericht in 2007 te Schagen. Binnen onze kleinschalige werf zijn wij met 9 personeelsleden onder andere actief in de nieuwbouw van pleziervaartuigen. De productie versie van onze PTS 26 werd geïntroduceerd in 2008. Sindsdien is jaarlijks geïnnoveerd waarmee het schip, hoewel klassiek gelijnd, toch eigentijds is en technisch volledig up to date.

PTS 26
De PTS 26 is multifunctionele 8 meter lange bakdekkruiser. Een Nederlands topdesign van Vripack. Meer dan 70 schepen varen er rond in diverse Europese landen. Het schip wordt door onze eigen vakmensen gebouwd in Nederland. Door gebruik van hoogwaardige materialen als Esthec voor het dek is onderhoud vrijwel nihil.

PTS 31
De PTS 31 is splinternieuw en het bewijs dat oogstrelend design en optimale functionaliteit uitstekend samen kunnen gaan. In dit ontwerp van Vripack is de familieband met onze PTS 26 goed te herkennen en toch heeft het schip een duidelijk eigen uitstraling. Bij de ontwikkeling is, naast het beperken van onderhoud, veel aandacht besteed aan het zo effectief mogelijk gebruiken van ruimte. In de kuip zijn creatieve oplossingen gevonden voor de kuiptafel die is weg gewerkt in de vloer. Tevens zijn de stoelen zodanig ontworpen, dat met een handomdraai de stoelen kunnen worden omgevormd tot 2 sits bankjes. De kajuit is licht en heeft stahoogte. Zowel de keuken als de natte cel met douche zijn ruim. Het interieur wordt modulair gebouwd, zodat optimaal kan worden ingespeeld op de wensen van de nieuwe eigenaar.Voor wat betreft het onderwaterschip is gekozen voor semi planeren. Als gevolg hiervan kan zowel bij hogere als lage snelheid uitstekend worden gemanoeuvreerd.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht
  • Sloep / tender

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's

Vactures

Statement Marine B.V. is een scheepswerf gevestigd in Schagen. Wij produceren twee modellen bakdekkers (PTS26 en PTS31) die worden verkocht aan particulieren in met name Nederland maar ook in diverse andere Europese landen. Een derde model (PTS22) is momenteel in ontwerpfase. Binnen ons bedrijf heerst een nuchtere werkersmentaliteit, wij zijn klantgericht en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Statement Marine bestaat sinds 2007.

http://statementmarine.nl/

 

  • Noord-Holland
  • MBO