HISWA erkend bedrijf

Jachtwerf Statement Marine

Omschrijving

Welkom op onze site ! Statement Marine is opgericht in 2007 te Schagen. Binnen onze kleinschalige werf zijn wij met 10 personeelsleden onder andere actief in de nieuwbouw van pleziervaartuigen. De productie versie van ons eerste model, de PTS26, werd geïntroduceerd in 2008. Sindsdien is jaarlijks geïnnoveerd waarmee het schip, hoewel klassiek gelijnd, toch eigentijds is en technisch volledig up to date en zijn er in de loop der jaren twee modellen bijgekomen, de PTS32 en PTS24.

PTS24
De PTS24 is multifunctionele 7 meter lange bakdekkruiser. Wederom een Nederlands design van Vripack. Dit schip is in 2022 geïntroduceerd. Het schip wordt net als de PTS26 en PTs32 door onze eigen vakmensen gebouwd in Nederland. Door gebruik van hoogwaardige materialen als Esthec voor het dek is onderhoud vrijwel nihil. Toilet, keukentje en mogelijkheid voor slapen in kajuit aanwezig.

PTS26
De PTS26 is multifunctionele 8 meter lange bakdekkruiser. Een Nederlands topdesign van Vripack. Meer dan 100 schepen varen er rond in diverse Europese landen. Het schip wordt door onze eigen vakmensen gebouwd in Nederland. Door gebruik van hoogwaardige materialen als Esthec voor het dek is onderhoud vrijwel nihil. Afgesloten toilet, keukentje en mogelijkheid voor slapen in kajuit aanwezig.

PTS32
De PTS32 is het bewijs dat oogstrelend design en optimale functionaliteit uitstekend samen kunnen gaan. In dit ontwerp van Vripack is de familieband met onze PTS26 goed te herkennen en toch heeft het schip een duidelijk eigen uitstraling. Bij de ontwikkeling is, naast het beperken van onderhoud, veel aandacht besteed aan het zo effectief mogelijk gebruiken van ruimte.  De kajuit is licht en heeft stahoogte. Zowel de keuken als de natte cel met douche zijn ruim. Het interieur wordt modulair gebouwd, zodat optimaal kan worden ingespeeld op de wensen van de nieuwe eigenaar.Voor wat betreft het onderwaterschip is gekozen voor semi planeren. Als gevolg hiervan kan zowel bij hogere als lage snelheid uitstekend worden gemanoeuvreerd.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht
  • Sloep / tender

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Noord-Holland