HISWA erkend bedrijf

VETUS B.V.

Omschrijving

VETUS is opgericht in 1964 en is wereldwijd toonaangevend in het ontwerp en de productie van complete systemen voor boten, inclusief motoren, generatoren, boegschroeven en bedieningspanelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. Innovatie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van VETUS en het grootste deel van onze 4.000+ producten is door ons zelf ontwikkeld. Wij hebben het vertrouwen van watersporters, jachtbouwers en maritieme trainingsinstellingen over de hele wereld verdiend door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, en door het geven van een superieure klantervaring.

Het hoofdkantoor van VETUS bevindt zich in Nederland, met dochterondernemingen in 17 andere landen en een ongeëvenaard wereldwijd distributie- en servicenetwerk.

VETUS werd opgericht in 1964. Ons doel: toonaangevend zijn in innovatieve systemen en producten voor plezierboten en lichte commerciële schepen. Onze missie is om constant de beste producten en service te kunnen bieden. We brengen de meest innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten om hun plezier in het varen te vergroten. 

Onze merken
Door de jaren heen hebben we een aantal bedrijven overgenomen die elk hun specialisme hebben behouden. We bestaan nu uit:

VETUS - complete productsystemen met meer dan 3700 producten van hoge kwaliteit Meer dan 70% van onze kwaliteitsproducten worden deels of volledig in huis ontwikkeld. Alleen de meest deskundige en ervaren bedrijven worden toegevoegd aan onze lijst met geselecteerde partners, maar alleen als we hebben vastgesteld dat deze het beste passen bij onze zelfontwikkelde producten. We hebben vele innovaties ontwikkeld, zoals de EP2200 (elektrische voortstuwing:
begin 2000 geïntroduceerd) en de BOW PRO-schroeven (borstelloze boegschroeven: geïntroduceerd in 2018) om er maar een paar te noemen.

Maxwell - systemen in het topsegment om te ankeren
Al meer dan 50 jaar staat Maxwell bekend om zijn uitgebreide programma van ankerlieren, kaapstanders en accessoires die optimale ankeroplossingen bieden voor pleziervaartuigen, superjachten en de kleine beroepsvaart. In de maritieme industrie staan de producten van Maxwell bekend om hun kwaliteit, innovatief ontwerp, prestaties en betrouwbaarheid. Maxwell maakte
‘s werelds eerste automatische touw/ketting ankerlier midden jaren 90 en staat bekend om zijn Freedom-serie die is vervangen door de briljant geëvolueerde RC-serie.

Marex - zorgt voor een helder zicht sinds 1950
Marex is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte scheepsramen. Marex staat voor kwaliteit, innovatie en stijlvol ontwerp en biedt meerdere basislijnproducten inclusief de fantastische Marex Screw-On-lijn, Marex Comfort Line en de Marex Exclusive Line.

V-Quipment - extra toebehoren om aan de behoeften van elke booteigenaar te voldoen
V-Quipment heeft een divers assortiment van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige pleziervaartbenodigdheden om ons VETUS assortiment aan te vullen. Het assortiment is onderverdeeld in themagroepen: Comfort, Dekbeslag, Fittingen, Pompen, Kabelbesturing voor buitenboordmotoren, Opblaasbare boten en Appendages. Alle V-Quipment producten zijn getest en goedgekeurd in het VETUS testlaboratorium in Schiedam (Nederland) en hebben daarom onze 3-jarige garantie.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten accessoires
  • Toelevering jachtbouw algemeen

Motorendealers

  • Elektramotoren
  • Inboard motoren

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Hollandse Plassen
  • Weerribben / Wieden
  • Groene Hart
  • Rivieren / Limburgse Maasplassen
  • Deltagebied / Biesbosch
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Zuid-Holland

Specifieke types motoren

  • Elektrisch
  • Inboard motoren

Dealer van

  • Vetus
Vetus

Video's

Elektrisch varen met de VETUS E-POD en E-LINE

Product Spotlight: De VETUS HPW High Performance Waterlock

Uw boot winterklaar maken met Bas Nobel

In deze video laat Bas Nobel u zien hoe de boot winterklaar wordt gemaakt.

#UNBOXING Ventilatie introductie met Bas Nobel

#UNBOXING VETUS Ventilatie Deel 1 met Bas Nobel

#UNBOXING VETUS Ventilatie Deel 2 met Bas Nobel

#UNBOXING VETUS Waterlocks met Bas Nobel

#UNBOXING VETUS Waterfilters met Bas Nobel

#UNBOXING VETUS Boegschroeven met Bas Nobel

Foto's

Vactures

Word jij onze nieuwe Sales Manager?

Ben je een dynamische salesprofessional met een passie voor techniek en innovatie? Dan is VETUS op zoek naar jou! In de rol van Sales Manager krijg je de kans om onderdeel te worden van ons groeiende sales team.

  • MBO

VETUS is opgericht in 1964 en is wereldwijd toonaangevend in het ontwerp en de productie van complete systemen voor boten, inclusief motoren, generatoren, boegschroeven en bedieningspanelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. Innovatie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van VETUS en het grootste deel van onze 4.000+ producten is door ons zelf ontwikkeld. Wij hebben het vertrouwen van watersporters, jachtbouwers en maritieme trainingsinstellingen over de hele wereld verdiend door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, en door het geven van een superieure klantervaring.

 

Het hoofdkantoor van VETUS bevindt zich in Schiedam, met dochterondernemingen in 17 andere landen en een ongeëvenaard wereldwijd distributie- en servicenetwerk. Voor onze vestiging in Grou (Friesland) zijn wij op zoek naar een Technisch & Service Medewerker.

  • MBO

Organisatieomschrijving

VETUS is al bijna 60 jaar één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven als het gaat om innovatieve producten voor de pleziervaart en de kleine beroepsvaart. In die jaren is VETUS uitgegroeid tot een gezonde internationale onderneming met 15 eigen vestigingen en een distributienetwerk van duizenden dealers wereldwijd. VETUS biedt de scheepsbouwer en watersporter een uniek en compleet aanbod van producten en systemen waarvan het grootste deel onder eigen verantwoordelijkheid is ontwikkeld.

 

  • MBO

Word jij onze nieuwe Operationeel Inkoper?

Wie zoeken wij? Een dynamische Operationeel Inkoper-Planner die klaar is om met ons de wateren te bevaren! Als onderdeel van ons inkoopteam speel je een cruciale rol in het waarborgen van een tijdige levering van topkwaliteit producten. Samen met een energiek team van professionals.

  • Zuid-Holland
  • MBO

VETUS is in search of a versatile Mechanical Project Engineer who excels in a creative environment while managing a variety of innovative projects for a distinctive global market. We're looking for a flexible team member of any gender capable of overseeing product development in its broadest sense. At VETUS, the designated engineer is responsible for the entire development process, from concept to market launch, including testing, validation, and the transition to production, both internally and externally. Enhancing existing VETUS products is also a key aspect of the role.

Within an enthusiastic development team, you'll create new ideas and collaborate with external development and production partners. If you feel you may not currently possess the exact skills needed for the position but could develop them with some guidance and training... please don't hesitate to apply!

  • Zuid-Holland
  • MBO