HISWA erkend bedrijf

Jachtmakelaardij Sier-Randmeren

Omschrijving

Jachtmakelaardij Randmeren – Leo van Schijndel, jachtmakelaar. Leo van Schijndel is sinds 1992 als jachtmakelaar werkzaam. De jachtmakelaardij is gevestigd in de centraal gelegen Jachthaven Flevostrand. Jachthaven Flovostrand ligt op her park Molecaten, direct aan het Veluwemeer dat deel uit maakt van de Randmeren. Zo is de haven zeer goed bereikbaar per auto en boot! De verkoophaven heeft alle service en faciliteiten onder handbereik, onder andere een 20 ton kraan, watersport winkel en een eigen verkoopsteiger met 45 ligplaatsen. Om de klanten zo goed mogelijk vasn dienst te zijn werken wij graag op afspraak.

Waarom zou u uw schip verkopen bij een Schepenkring makelaar?
Verkopen van uw boot kan een moeilijke en emotionele aangelegenheid zijn. Om de geschikte koper te vinden, de bezichtigingen te laten plaatsvinden, de koper helpen met al zijn (technische) vragen en zaken zoals registraties en transport. Om u te helpen om uw schip verkopen bent u bij Schepenkring aan het juiste adres.

Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen
Bij Schepenkring zijn alle makelaars lid van de NBMS (Nederlands Bond van Makelaars in Schepen).Om lid te zijn van de bond moet aan een scala van eisen worden voldaan, variërend van opleidingen en ervaring tot gedrag. Om lid te blijven doen wij doorlopend aan scholing en ontwikkeling. Zo weet u zeker dat onze kennis up-to-date blijft en dat we op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen en regels.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?
Als eerste maken we graag een afspraak met u op een van onze vestigingen of indien mogelijk aan boord van uw schip. Zodat de makelaar een beeld krijgt van uw schip en we rustig de strategie, verkoopprijs, werkwijze en courtage kunnen doorspreken.

Ligplaats
Veel van de vestigingen hebben een eigen verkoop haven, zowel in het water als op het droge. Onze voorkeur gaat uit dat we uw schip dicht bij ons kantoor hebben zodat potentiële kopers snel en gemakkelijk uw schip en andere kan vergelijken en bekijken. Op deze manier waarborgt het uw privacy en kan de potentiële koper uw schip onder onze begeleiding bekijken wanneer het de koper uitkomt. Zo kunnen wij makkelijk en snel uw schip verkopen.

De presentatie
Bij de verkoop staat de presentatie van het schip centraal. De jachtmakelaar maakt voor u aantrekkelijke foto’s en de makelaar zal u tips geven hoe u het schip het beste kan inrichten. De inventarisatie van uw schip maakt u samen met de makelaar op, waarna de makelaar uw schip online kan presenteren.

Adverteren
Door onze samenwerking tussen de Schepenkring makelaars en een gezamenlijke website kunnen we uw schip te verkopen en zo breed mogelijk in de markt zetten. We adverteren op vele websites en magazines waardoor uw schip internationaal onder de aandacht komt. Er loopt een uitgebreide Google en sociale media campagne om zo veel bezoek naar uw boot te sturen. De website is geoptimaliseerd voor potentiële koper met een eenvoudige en efficiënte zoekfunctie is het simpel om de schepen waar de interesse naar uitgaat te selecteren. Door de drietalige website richten we ons ook op de buitenlandse klanten. Daarnaast hebben we een mobiele website en maken we in onze verkooppresentaties uitgebreid gebruik van QR codes.

Bezichtigingen
Uw makelaar beantwoord de vragen van potentiële kopers die ze vooraf aan hun bezoek kunnen hebben via de mail en telefoon. Zodra de kijker geïnteresseerd is zal hij een afspraak maken voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging neemt de makelaar uitgebreid de tijd om de potentiële koper uw schip te laten zien en de vragen te beantwoorden.

Biedingen en proefvaart
Wanneer de koper geïnteresseerd is zal de makelaar bemiddelen met de biedingen tussen de beiden partijen. Zodra er een overeenstemming bereikt is worden de contracten gemaakt, de proefvaart en eventuele keuringsdata afgesproken. De makelaar zal het schip klaarleggen voor de proefvaart en de proefvaart voor u maken. Hierbij hoeft u als verkoper niet aanwezig te zijn, echter wordt het vaak door de koper als prettig ervaren.

Financiële afhandeling
Zodra tijdens de proefvaart alles goed gelopen is zal de makelaar zorg dragen voor de financiële afhandeling. En de kopers verder op weg helpen met hun nieuwe schip.

Meld hier uw boot aan voor de verkoop of neem contact met de vestiging bij u in de buurt op voor meer informatie!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Qualified Yachtbroker
  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Toeleverancier / groothandel

  • Overige diensten

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Hollandse Plassen
  • Nationaal

Provincie

  • Flevoland

Foto's