HISWA erkend bedrijf

Jachthuren.nl

Omschrijving

Bij velen van u vast bekend Bootbemiddeling van Jowi Verwaal. Door de groeiende vraag bij hem naar de mogelijkheid tot het huren van een jacht is in de familie Verwaal het idee voor Jachthuren.nl ontstaan. Zelf zijn wij ruim 30 jaar groot watersportliefhebber. Heerlijk de rust en ruimte van het water te ervaren op een comfortabel motorjacht dat van alle gemakken is voorzien. Die beleving gunnen wij ook u!

Kapitein van eigen koers
Een bootvakantie is bij Jachthuren.nl niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs. Ook zonder vaarbewijs mogen en kunnen gasten de boot eenvoudig besturen.

Ben je niet echt een fan van varen? In voor-en nasezoen is het ook mogelijk gebruik te maken van de heerlijke Bed & Breakfast service van Jachthuren. Geniet van de prachtige omgeving, de rust van het water en de luxe van het motorjacht.

Indien gewenst is het tijdens je B&B verblijf tevens mogelijk je  een uur of langer te laten rondvaren door een van onze schippers. (Afhankelijk van beschikbaarheid en weersomstandigheden)

De uitgebreide vloot heeft voor iedere samenstelling een passende boot. De boten in de haven van Kerkdriel beschikken over plaats voor 2,4, 6, 8 of 10 personen en zijn voorzien van een terras, luxueuze keuken, gezellige leefruimte en badkamer met douche en electrisch toilet. Het perfecte mobiele verblijf, van alle gemakken voorzien. Jachthuren.nl werkt samen met het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten.Naast een vaarvakantie in Nederland beschikken wij tevens over vele schepen en prachtige vaarroutes in Frankrijk, Duitsland, Portugal en Hongarije.

Thuishaven in Kerkdriel
In deze haven liggen vanaf maart 4 gloednieuwe huurschepen! Een reis start altijd in dit karakteristieke dorp middenin de Betuwe. Kerkdriel is een ideaal vertrekpunt! Hier vandaan kan je alle kanten op zonder hinder te hebben van bruggen of sluizen die in het voor-en naseizoen niet in werking zijn.

Je kan voor een weekend, midweek, week of langer kiezen. Voor een enkele reis, een retour naar Kerkdriel of een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes. Reizen kunnen naar eigen wens samengesteld worden, waarbij varen wordt afgewisseld met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, een ochtend vissen of een bezoek aan één van de stadjes aan de oevers van de waterwegen. Zo kan Nederland vanaf het water ontdekt worden, van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Gelderland