HISWA erkend bedrijf

Taurus Boats&Tenders B.V.

Omschrijving

Taurus Boats&Tenders B.V. streeft er naar om het varen met kleine tot middel grote boten leuker, goedkoper en vooral duurzamer te maken. Door het toepassen van een elektrische voortstuwing en slimme laadtechniek kunnen wij een concessieloos alternatief bieden op de verbrandingsmotor.

Nieuwe generatie elektrische boten
Het eerste prototype zal eind 2018 te zien zijn. In 2019 verwachten wij een kleinschalige productie te starten en de boten te lanceren. Taurus heeft de ambitie om de voortrekkers rol te nemen bij de verdere ontwikkeling en bouw van de nieuwe generatie elektrische boten. Omdat wij ons constant bezig houden met innovaties op het gebied van elektrische voortstuwing en accu- en laadtechniek kunnen wij van grote meerwaarde zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

E-VLET 500
De E-vlet 500, een oude bekende in een nieuw jasje.
De Vlet is misschien wel één van de meest iconische scheepstype dat Nederland kent. Al 100 jaar wordt hij veelvoudig toegepast in zowel de beroepsscheepvaart als de pleziervaart. Door zijn geringe diepgang, grote wendbaarheid en hogere steven is hij enorm divers. Of u nu door de grachten van Leiden of Amsterdam wilt varen of met hogere golven de randmeren op wilt. In beide gevallen heeft u met de E-vlet de juiste boot. De boot is uitgerust met een elektrische POD motor, dit betekent dat de motor onderwater is geplaatst en in zijn geheel draait. Dit zorgt er voor dat de boot nog wendbaarder wordt en er geen binnenruimte verloren gaat. De POD motor kan in 4Pk of 8Pk worden uitgevoerd en voor ieder gebruik kan een passend accupakket worden geïnstalleerd.
 

Sloep ombouwen of ander maatwerk?
Heeft u iets speciaals in gedachten? Uw sloep ombouwen of een elektrische rondvaartboot laten bouwen? Ook uw maatwerk kunnen wij doen!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Onderhoud / reparatie

  • Inbouw / ombouw elektramotoren

Architect / ontwerper

  • Nieuw jacht
  • Naval architect

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen
  • Groene Hart
  • Nationaal

Provincie

  • Zuid-Holland

Foto's