HISWA erkend bedrijf

Van Malsen Jachtbetimmering B.V.

Omschrijving

Van Malsen Jachtbetimmering bv is een bedrijf gespecialiseerd in custom-build interieurbouw, voor zowel nieuwe als bestaande jachten.

Sinds 2021 bouwt van Malsen jachtbetimmering BV haar eigen Lotus Houseboats.

Darnaast is van Malsen specialist in teakdekken.

Tot in de kleinste details

Door zorgvuldig met de klant  te overleggen stellen wij ons van uw wensen op de hoogte en vertalen dit naar een ontwerp. Of het nu gaat om een kleine reparatie of verandering of om een volledig nieuw interieur, of zelfs een complete houseboat, wij werken het met zorg af, tot in de kleinste details. Onze ervaring zorgt ervoor dat we u optimaal kunnen bijstaan in het realiseren van uw ideale jacht. Wij helpen u bij het kiezen van het model en de kleuren, maar adviseren u ook vakkundig over houtsoorten en de indeling van uw schip

Teakdekken

Het dek is het visitekaartje van ieder vaartuig. Het maken van een teakhouten dek is specialistisch werk. Wij leggen massieve teakdekken direct op uw schip. Voor de ondergrond worden geen hechthouten platen en schroeven met proppen gebruikt. Dit maakt het onderhoud van uw dek een stuk makkelijker.

Winterstalling

Wij bieden maar liefst 600 vierkante meter verwarmde winterstalling voor een aantrekkelijke prijs. Er is dag en nacht toezicht en indien gewenst kunt u ook werkzaamheden aan uw jacht door ons uit laten voeren. In overleg is het ook mogelijk om zelf werkzaamheden uit te voeren. Kranen en bijkomende zaken kunnen wij daarbij voor u regelen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachthavens

  • Stalling overdekt verwarmd

Jachtbetimmering / dekken

  • Dekken
  • Exterieur
  • Interieur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Provincie

  • Friesland