HISWA erkend bedrijf

Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland B.V.

Omschrijving

DĂ© ervaren jachtmakelaar in gebruikte en nieuwe motorboten in Zuidwest Friesland en daarbuiten. Wij bieden boten aan die meer gemak en vrijheid bieden en geschikt zijn om even kort een weekend of langer weg te kunnen. Uw schip is bij ons in goede handen met maximale kans op verkoop! Wij begeleiden de klanten en geven alle aandacht tijdens het (ver-)koopproces.

HET VERHAAL ACHTER JACHTMAKELAARDIJ ZUIDWEST FRIESLAND
Wij zijn Mark Offringa en Peter Wiersma, beide watersporters in hart en nieren. We hebben ruime ervaring als jachtmakelaar en hebben begin 2017 het plan gevat om samen Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland te beginnen.

Luxe motorboten en sloepen
Motorboten in het hogere segment ervaren een groei in verkoop terwijl zeiljachten juist een daling laten zien door de vergrijzing in de markt. Het aandeel motorboten is nog steeds groeiende, mede door het gemak wat watersporters ondervinden bij motorboot varen. Het kost minder tijd om vaarklaar te zijn, motor starten en wegvaren. Maar ook het onderhoud is overzichtelijker. Om deze redenen richten wij ons voornamelijk op luxe motorboten en mooie sloepen, die geschikt zijn voor het Friese binnenwater maar ook de mogelijkheid bieden om een langere tocht op ruim water te maken.

Zorg uit handen
Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland is een jachtmakelaar die u alle zorg uit handen neemt, voor klanten die vertrouwd hun schip in bemiddeling willen geven om tot een succesvolle verkoop te komen. Wij beschikken over een prachtige verkoophaven die geschikt is voor schepen tot 20 meter lengte en hebben eigen kraanfaciliteiten om schepen tot 60 ton te liften.

Full service pakket
Naast makelaardij, bieden wij een unieke combinatie van onderhoud, reparatie, winterstalling en verkoop nieuwe jachten door middel van samenwerking met de Workumer Jachthaven en WJH Jachtservice. Als booteigenaar moet je kunnen genieten van je schip en niet bezig hoeven zijn met bijzaken, wij willen hier graag aan bijdragen. Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland, de Workumer Jachthaven en WJH Jachtservice zijn professionele partijen die dit door hun samenwerking voor u mogelijk maken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Makelaars

  • HISWA Makelaar / bemiddelaar
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Te boekstelling / kadastrale registratie

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Friesland