HISWA erkend bedrijf

Bardoes

Omschrijving

De hagenaar Vriendschap werd in 1898 op de werf bij Hendriks in Dodewaard gebouwd. Tijdens een dagtocht neemt dit prachtige, authentieke zeilschip 25 gasten mee aan boord en bij meerdaagse zeiltochten biedt ze slaapaccommodatie aan 18 personen.

Geringe diepgang
Johan is een echte oude rot in het vak. Met een imposant aantal zeemijlen achter de kiezen laat hij u de mooiste onontdekte plekken langs en op het water zien en vertelt hij u met plezier over het wad en het IJsselmeer. Door haar zeer geringe diepgang kan het schip op plaatsen komen waar veel andere schepen niet kunnen varen. Of het nu een vaartocht met vrienden betreft, een uitje met een vereniging of een gezellige familiedag, de Vriendschap doet haar naam eer aan en zal moeiteloos zorgen voor blijvende herinneringen.

Aan boord van de Vriendschap
Bovendeks kunt u met uw zeilgezelschap heerlijk genieten van zon, zee en zilte lucht. Laat de schoonheid van de Waddenzee en het IJsselmeer langs u heen gaan. Kom tot rust terwijl u mijmerend over de glinsterende golven tuurt. In het knusse gastenverblijf beschikt u over een radio en een cd-speler. Op gure dagen zorgt de CV voor een aangename temperatuur in het vertrek, waardoor er ook tijdens de herfst en winter prima met de Vriendschap kan worden gevaren.

Kombuis
In de keuken kunt u tijdens de zeiltocht in alle comfort uw eigen maaltijden bereiden. U kunt gebruik maken van gaspitten, een oven, twee koelkasten, een spoelbak en alle benodigde keukenattributen. Daarnaast is de kombuis sfeervol ingericht met comfortabele houten zitplaatsen en tafels.

Luxe hutten
De scheepscabines zijn voorzien van een kleine wastafel met stromend water, CV, een leeslampje en bergruimte voor uw persoonlijke spullen. Aan boord bevinden zich tevens matrassen, matrasovertrekken, kussens, en kussenslopen. U dient enkel zelf een slaapzak mee te nemen, of huurt deze bij de rederij voor € 15,00 per stuk.

Het schip beschikt over 1 douche en 2 toiletten. Voor sanitaire voorzieningen hoeft u niet van boord te gaan.

Bijzonderheden

  • thuishavens Harlingen en Zoutkamp
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeilboot met schipper

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur
  • Dagverhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Friesland