HISWA erkend bedrijf

B. van den Hoven Jachtbouw B.V.

Omschrijving

Omdat boten en varen altijd een belangrijk plaats innamen binnen de familie, begon Bart van den Hoven als hobby al in 1992 met de bouw van zijn eigen 10 meter motorjacht. In zijn achtertuin….

Onze klanten worden steeds veeleisender. Vaak hebben zij jarenlange ervaring met motorjachten, het leven op en om het water en werven. Ze hebben een duidelijke mening over comfort, kwaliteit, vaarbeleving en veiligheid. Maar ook over ruimte, indeling, afwerking, service en garantie. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, bundelen we alle kennis en ervaring die we de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan en vertalen die naar de juiste balans tussen vorm en functie.

Traditie en innovatie hand in hand
We hanteren de geroemde Nederlandse bouwwijzen, waarin traditie en innovatie hand in hand gaan. Want ondanks alle nieuwe technieken die ons vandaag de dag ter beschikking staan, is met een semi-custom built jacht nog altijd erg veel traditioneel handwerk gemoeid dat door echte vakmensen gedaan wordt. Al onze schepen zijn van hoogwaardig staal. Dat maakt ons flexibel en stelt ons in staat om specifieke wensen van klanten direct te verwerken tijdens de bouw. Vanzelfsprekend blijven we ons verder ontwikkelen en zijn we volledig op de hoogte van nieuwe technieken, systemen, methoden, normen en eisen. Bij ieder schip dat onze werf oplevert, doen we er alles aan om weer een stap naar nog betere kwaliteit te zetten.

Semi Custom built voor U
Omdat we in staal bouwen, kunnen we binnen onze modellenlijn iedere wens gestalte geven. Graag gaan we er samen met u voor zitten om alle details te bespreken. We kunnen dan uw wensen en onze ervaringen delen om zo tot precies dat jacht te komen dat uw lifestyle weerspiegelt. Zo bepalen bijvoorbeeld de manier waarop en hoe vaak u het jacht gebruikt de indeling. En gelukkig is bijna iedere indelingsvariant denkbaar. Wilt u met z’n tweeën Europa rond of met juist een gezin van acht personen vaak trips maken? We bouwen het motorjacht voor u dat zit als een maatpak.
 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachtwerven / nieuwbouw

  • Motorjacht
  • Casco

Architect / ontwerper

  • Nieuw jacht
  • Refit design

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Noord-Brabant