HISWA erkend bedrijf

Yachtcharter Wetterwille

Omschrijving

Ervaar het Friese landschap met een boot! Er is geen mooiere manier om Friesland te beleven dan vanaf het water. Ontelbare waterverbindingen, korte en lange vaarroutes en prachtige aanlegplekken midden in de natuur. Dit maakt varen in Friesland tot een top ervaring! Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland.

Yachtcharter Wetterwille is een echt familiebedrijf en wordt met enthousiasme geleid door Alexander van Walsum en Petra Wink.
Alexander is geboren en getogen in de binnenvaart en heeft enkele jaren geleden de grote vrachtschepen ingewisseld voor de kleinere motorboten van Yachtcharter Wetterwille. Petra komt uit een Friese horecafamilie en is met deze achtergrond en haar opleiding tot verpleegkundige een toegewijde gastvrouw. Samen staan ze garant voor een persoonlijk en hartelijk contact met de gasten.

Wetterwille, vertaald uit het Fries, betekent: Waterpret. En dat is ook de bedoeling van een watersportvakantie.
U huurt bij ons motorjachten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied. U hebt online keus uit meer dan 25 luxe motorboten van klein tot groot.

Onze thuishaven is voorzien van toiletten, douches en een ruime parkeergelegenheid.
U vertrekt vanuit onze haven in Terherne, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en het Sneekermeer en op nog geen uurtje varen vanaf het gezellige centrum van Sneek en Grou.

Graag heten we u van harte welkom in onze verhuurhaven in het mooie, waterrijke Friesland.

Alexander van Walsum en Petra Wink.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Houseboat
  • Vaarinstructie

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • Weerribben / Wieden

Provincie

  • Friesland