HISWA erkend bedrijf

Delos Yachtcharter

Omschrijving

Houdt u van het water en varen maar heeft u geen eigen boot? Liever geen kosten voor ligplaats en onderhoud maar toch een heerlijke vaarvakantie?

Verhuur motorjachten
Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van motorjachten en beschikken over uitstekend onderhouden en betrouwbare motorboten. U kunt bij ons voor een week of meerdere weken een motorjacht huren. Er is geen vaarbewijs nodig om aan het roer te staan van een van onze motorjachten.

Persoonlijke benadering
Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Voor de afvaart krijgt u van ons een instructie over de werking van het schip, en indien gewenst kunnen wij aansluitend ook een vaarles verzorgen indien u zich daar prettiger bij voelt.

Doerak, Rogger en Houseboat
Delos Yachtcharter startte in 1994 met de verhuur van de Doerak. Inmiddels is de vloot verder uitgebreid met de Rogger en de Houseboot. Daarnaast is ons vlaggenschip, de in eigen huis ontworpen “Delos 1430”, de trots van onze vloot. Klantwensen en ervaring in de loop der jaren hebben wij verwerkt in het design, indeling en uitrusting van dit prachtige en comfortabele schip.

Volledig uitgerust
Al onze motorjachten zijn met kajuit, compleet uitgerust tot en met een volledige keukeninventaris en geschikt voor een langer verblijf op het water. Door de diversiteit van motorjachten is er altijd wel een type dat goed aansluit bij uw wensen en samenstelling van het reisgezelschap.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht
  • Houseboat
  • Motorboot met schipper
  • Vaarinstructie

Watersportgebieden

  • Hollandse Plassen

Provincie

  • Utrecht

Dealer van

  • Minn Kota
Minn Kota

Foto's