HISWA erkend bedrijf

Yachtcharter 2000

Omschrijving

Yachtcharter 2000 is het adres voor de verhuur van motorjachten. Vanuit het hart van Friesland begint u direct aan uw vakantie op het water! Met een vloot van maar liefst 15 motorjachten is er altijd een motorjacht naar uw wens.

Motorjacht verhuur Friesland
Wilt u een motorjacht huren in Friesland? Zodra u de haven binnenrijdt bij de motorjacht verhuurder van Friesland, beleeft u het zorgeloze gevoel dat bij een vakantie in de vrije natuur hoort. In de thuishaven wordt u vriendelijk ontvangen; vindt u een veilige plaats voor uw auto en, voor de duur van uw vakantie.

20 jaar ervaring!
Weet u, dat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in het verhuren van jachten in de omgeving van Heerenveen. Maar u zult uiteraard meer willen weten over de mogelijkheden met varen, vissen, de jachten en omgeving. Op deze pagina brengen wij u op de hoogte over de belangrijkste zaken en geven u meer informatie over Yachtcharter.

Het Jacht
Het complete beddengoed (d.w.z. dekens, dekbedden of slaapzakken, hoofdkussens) en de thee- en handdoeken dient u zelf mee te nemen. Indien u dit wenst kunt u al deze goederen voor een geringe prijs van ons huren en hoeft u uzelf geen zorgen te maken over deze zaken.

Proviand
Het benodigde proviand voor het verblijf aan boord neemt u zelf mee of u kunt het nog even halen in de plaatselijke Poiesz supermarkt.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • Weerribben / Wieden

Provincie

  • Friesland