HISWA erkend bedrijf

Yamaha Motor Europe, branche Nederland

Omschrijving

Yamaha is een naam die staat voor prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze reputatie hebben wij verkregen door jarenlang buitenboordmotoren en watersportproducten te maken waarin de meest geavanceerde en innovatieve technologie is gebruikt.

ORIGINELE YAMAHA ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VOOR VAARTUIGEN
Miljoenen enthousiaste watersporters en professionals over de hele wereld kiezen voor Yamaha, ook wanneer het gaat om onderdelen en accessoires. Bovendien zijn onze producten zo ontworpen dat ze naadloos met elkaar samenwerken. Dat betekent niet alleen een ontwerp, uiterlijk en stijl die op elkaar zijn afgestemd, maar ook betrouwbare prestaties en een comfortabel, gerust gevoel.

BREED ASSORTIMENT
Het is ook een indrukwekkend breed assortiment, het strekt zich uit van spannende watersportaccessoires, slimme stuurwielen en hoogwaardige propellers - tot hightech smeermiddelen voor de watersport, ingenieuze veiligheidssloten en beschermende afdekkingen voor motoren en vaartuigen. En dan hebben we het nog niet eens over afstandsbedieningen, stuursystemen, schakelaars, filters, brandstoftanks en andere praktische zaken!
Dus wat u ook nodig hebt om uw vaarplezier op het water te optimaliseren, we kunnen u altijd helpen met producten die zijn ontwikkeld voor optimale prestaties en duurzaamheid. Gewoon zoals u van Yamaha verwacht.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Importeur vaartuigen

  • Rubberboot

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs motoren
  • Importeurs / producenten accessoires

Provincie

  • Noord-Holland