HISWA erkend bedrijf

Jonkers Yachts Motorboats B.V.

Omschrijving

Jonkers Yachts is dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau, waarmee u kiest voor een jacht waarin eerlijk vakmanschap, vooruitstrevende technologie en de mooiste materialen zijn samengebracht.

SERVICE EN ONDERHOUD
Wij zijn trots op het feit dat onze klanten onder alle omstandigheden kunnen rekenen op een vriendelijke en efficiënte service. Wanneer u uw boot aanbiedt voor service, onderhoud en (winter)stalling (met een maximum van 40.000 kg) nemen wij met u aan boord de werkzaamheden door. Dan gaan we “aan de slag” om ervoor te zorgen dat alles binnen de afgesproken tijd klaar is en opgeleverd kan worden. Wij denken met u mee, respecteren uw wensen en leveren topkwaliteit! Met deze filosofie stapt u met een gerust hart aan boord van uw jacht.

REFIT
Voor mooie gebruikte schepen is altijd interesse, soms is een intensieve re-conditionering oftewel refit nodig. Anderzijds wilt u misschien uw eigen boot wel van een nieuw uiterlijk voorzien. Jonkers Yachts kan het gehele traject voor u organiseren. Er is immers een kwaliteitsreputatie hoog te houden. Onlangs heeft Jonkers Yachts een Linssen 43 SL onder handen genomen, met een prachtig resultaat. De romp en opbouw zijn van een nieuwe laklaag voorzien, alle navigatieapparatuur is vervangen en nog veel meer.

WINTERBERGING
In de winterberging die Jonkers Yachts aanbiedt, ligt uw schip veilig binnen en onder het wakend oog van Alexander Jonkers en zijn team. Niet alleen een wakend, maar ook een kritisch en scherp oog, om erop toe te zien dat uw schip in optimale conditie blijft en u er optimaal van kunt genieten in het voorjaar. Niet alleen dan, maar ook daarna, waar en wanneer u dat wenst. Professioneel, actief én proactief, daar staan wij voor.

UW SCHIP VERKOPEN
Jonkers Yachts beschikt over een imposant netwerk, dat zal u niet verbazen. Als middelpunt van deze dynamische botenmarkt vernemen de mensen van Jonkers Yachts uiteraard voortdurend wensen, kansen en mogelijkheden.
Voor mooie gebruikte schepen is altijd interesse. Jonkers Yachts brengt ze na een intensieve reconditionering op de markt. Er is immers een kwaliteitsreputatie hoog te houden, te verdedigen én uit te bouwen!

TRANSPORT
Wilt u uw “nieuwe” jacht graag laten transporten naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of naar Zweden? Over de weg, op eigen kiel (door een ervaren en gekwalificeerde schipper), of via een vrachtschip.
Jonkers Yachts heeft ervaring met het organiseren van jachttransporten en het fysiek voorbereiden van deze transporten. Aarzel niet en neem contact met ons op.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Activiteiten

  • Dealers pleziervaartuigen
  • Importeurs jachten
  • Makelaars / bemiddelaars