HISWA erkend bedrijf

Expertiseburo R.C. Schuijt B.V.

Omschrijving

Laat bij aankoop uw zeil -of motorjacht keuren !!!!! Liefde maakt blind, ’n koele kijk doet wonderen. Uw oog is gevallen op de boot van uw dromen...  Alle voordelen hebt u goed op een rijtje. En de nadelen? Ze zakken langzaam naar de achtergrond.  Liefde maakt nu eenmaal een beetje blind.U wilt echter zeker weten dat u de juiste keuze maakt.  Dat vraagt een koele kijk.  Van een jachtexpert met alle kwalificaties.  Met ervaring, inzicht en een onpartijdige opstelling. Zo’n man is Rem Schuijt.  Een van de weinigen in Nederland.  Samen met u bekijkt hij de boot.  Inspecteert hem op alle onderdelen en komt tot een advies. Dat is zonder twijfel de beste koers  naar een weloverwogen beslissing.

HISWA keuringsrapport
Bij de keuring worden meer dan 250 punten beoordeeld. Voor de rapportage wordt het standaard HISWA keuringsrapport gebruikt. Het rapport wordt afgesloten met een duidelijke conclusie , waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen “wezenlijke gebreken “ en zaken die onder “ normaal onderhoud/ normale slijtage” vallen.

30 jaar ervaring
Als werktuigbouwkundige met een jarenlange praktische – en theoretische ervaring van ruim 30 jaar, had ik een nieuwe uitdaging nodig. Met tevens 30 jaar ervaring in de watersport in de ruimste zin, lag het voor de hand de opgedane ervaring om te zetten in een adviserende rol.

 

Aan- en verkoopexpertises
In 1993 heb ik Expertiseburo R.C. Schuijt opgericht met als doel zowel aankoopexpertises als schade expertises uit te voeren.  Door de enorme vraag naar aan- en verkoopexpertises heb ik na circa 3 jaar besloten de schade expertises af te bouwen en mij verder te specialiseren in aan- en verkoopexpertises. Al meer dan 10.00 zeil- en motorschepen werden door mij gekeurd en of getaxeerd, zowel in binnen –als in buitenland.

Voor aan- en verkoopkeuringen, taxaties, bouwbegeleiding en contra expertises bent u bij mij aan het juiste adres.
 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

Gascertificaat

Expert / taxateur

  • Aankoopkeuring
  • Taxatie
  • Bouwbegeleiding
  • CE-keuring
  • Certificaat van Onderzoek / CBB Binnenvaartwet

Watersportgebieden

  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Europa / Wereldwijd

Provincie

  • Noord-Holland

Foto's