HISWA erkend bedrijf

Yachtcharter De Brekken B.V.

Omschrijving

Motorboten huren in Friesland bij Yachtcharter de Brekken is gevestigd in de Friese thuishaven voor de watersporters in Lemmer. Vanuit deze 'uitvalsbasis zijnde Friese meren, de provincie Overijssel en natuurlijk Het IJsselmeer zijn vanuit Lemmer gemakkelijk te bereiken.

Wij verhuren alleen Aquanaut motorschepen. Naast onze prima schepen hebben wij alles in huis voor een goede vaarvakantie. Hierbij moet u denken aan ruime ligplaatsen en steigers, bar, restaurant en een supermarkt. Maar ook voor vertier aan land is gezorgd met een minigolfbaan en een speeltuin. Wat het geheel compleet maakt is de gezellige vakantiesfeer. Klik hier voor een kleurenfolder of om onze schepen te bezichtigen. Beoordeel zelf of wij uw vakantiepartner mogen zijn.

De vloot van de Brekken
Op uw tijdelijke jacht voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis. Voor een ontspannen verblijf is alles aan boord. Van een complete keuken, toilet en een douche tot een radio CD-speler. Zelfs aan een verwarming is gedacht! Een boegschroef is standaard op onze jachten, deze maakt het afvaren en aanleggen voor u gemakkelijk. Klik hier voor een overzicht van onze vloot. Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die makkelijk te bereiken zijn. Het is toegestaan om dichtbij de motorboot te komen met uw auto. Om het u extra gemakkelijk te maken brengt onze bagagewagen uw koffers naar uw schip. Op vakantie hoeft u dus niet met zware koffers te sjouwen!

Thuishaven in Lemmer, Friesland
Behalve comfort op uw jacht, hebben wij ook veel faciliteiten op de haven. Alles voor de ultieme vaarvakantie is aanwezig. Van minigolf en speeltoestellen tot een wasserette en een café/restaurant. Maar bovenal hebben wij een gezellige vakantiesfeer in een groene en rustige omgeving.

Geen vaarbewijs nodig!
Zelfs zonder vaarbewijs kunt u heerlijk een weekend, midweek of langer op het water genieten. In een uurtje maken wij van u een echte kapitein!  Vakantiepark De Brekken uit Lemmer maakt dit mogelijk door de verhuur van luxe motorjachten, verschillend in afmeting, uitrusting en prijsklasse. 

Mooie omgeving van de Friese meren & het IJsselmeer
Dankzij de centrale ligging van onze locatie bent u binnen no time op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Al deze wateren zijn zeer de moeite waard om te bevaren en ontdekken. Bovendien komt u op uw schip langs onder meer beschermde natuurgebieden, fraaie landschappen en historiche stadjes.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee
  • Weerribben / Wieden

Provincie

  • Friesland

Dealer van

  • Vetus
Vetus