HISWA erkend bedrijf

W.S.C. 't Oude Maasje

Omschrijving

Welkom in een landelijk gelegen haven, waar u rust, ontspanning en ruimte vindt in een drukke wereld….

Ligplaatsen

De haven beschikt over 320 ligplaatsen en er is plaats voor schepen vanaf 5m – 25m. Onze rustig gelegen haven ligt vlak bij het Nationaal Park de Biesbosch, een vaargebied dat zeker op doordeweekse dagen rust en ontspanning biedt. Alle steigers zijn voorzien van verlichting, elektriciteit en een water-aftappunt. De steigers zijn goed toegankelijk en bedekt met gegalvaniseerde roosters, die ook voor honden goed begaanbaar zijn. Overdag is de haven vrij toegankelijk, ’s nachts is de toegangsweg afgesloten d.m.v. een automatische toegangspoort. Ligplaatshouders kunnen hiervoor desgewenst een sleutel kopen. Het toiletgebouw is dag en nacht open.

Winterstalling

De haven heeft een stallingsterrein dat geschikt is voor de stalling van boten met een lengte van maximaal 16m. Dit terrein is vrij toegankelijk, u kunt altijd bij uw boot. Gedurende de winterperiode van 1 oktober – 1 april kan er gebruik gemaakt worden van winterstalling.

Reparatie

Voor reparaties en deskundig advies is Jachthaven ’t Oude Maasje een perfect adres: de havenmeester is tevens jachtbouwer en zijn meer dan 40 jaar ervaring met de bouw, verbouwing en reparatie van schepen én zijn liefde voor boten zijn een garantie voor vakwerk. Voor informatie en advies kunt u altijd contact opnemen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Jachthavens

  • Ligplaatsen in het water
  • Stalling overdekt
  • Jachtservice
  • Helling

Watersportgebieden

  • Rivieren / Limburgse Maasplassen

Provincie

  • Noord-Brabant