HISWA erkend bedrijf

Zaadnoordijk Yachtbuilders

Omschrijving

Geen concessies. Dat is de kern van de Zaadnoordijk filosofie. We maken gebruik van de allerbeste hoogwaardige materialen om het best mogelijke te kunnen leveren. Voor de ontwikkeling van nieuwe jachten nemen we ruimschoots de tijd: we willen tijdens de bouw en het latere gebruik nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Want eigenlijk hebben wij maar één doel: dat ál onze jachten altijd en ruimschoots voldoen aan de hoge standaards waarmee wij onze goede reputatie hebben opgebouwd.

Meest succesvolle
Zaadnoordijk is vandaag de dag een van meest succesvolle en kwaliteitgeoriënteerde werven van Nederland. De bijna 70 jaar jachtbouw ervaring zegt eigenlijk al genoeg! Door de jaren heen heeft Zaadnoordijk zich altijd gefocust op kwaliteit en zekerheid. Zaadnoordijk bouwt alleen volgens de nieuwste technieken en houdt hierbij rekening met milieu, mens en dier.

Pluggen en malbouw
Een goed product begint bij een goede mal. Zaadnoordijk Yachtbuilders heeft alle expertise om volledig naar wens mallen te leveren. Onze taylor mates oplossing bieden de mogelijkheid om in diverse stadia in te stappen. Of het nu gaat om alle engineering, pluggen en mallenbouw, of alleen een onderdeel daarvan: wij staan bekend om onze flexibiliteit. Wij leveren inmiddels aan de grootste jachtbouw en compositebedrijven van Europa. Onze mallen staan garant voor een optimale maatvastheid en levensduur.    

Cascobouw
Een belangrijk onderdeel van Zaadnoordijk Yachtbuilders is de cascobouw. Door onze ervaring en goede engineering kunnen wij exact en juist in time casco’s leveren. Geen concessies is ons motto. We maken gebruik van de allerbeste hoogwaardige materialen om het best mogelijke te kunnen leveren. ​Wij bouwen met de volgende productiemethodes:

 • ​Hand lay-up
 • Spray-up
 • Vacuümtechniek

Engineering
Engineering van een belangrijk onderdeel van de productie. Door vanaf het begin af aan samen te werken met onze klanten weten we exact wat nodig is om uw doelen te bereiken. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de diverse oplossingen en mogelijkheden. Het doel is een beter product met lagere productiekosten.

Afbouw
Bij een perfect casco hoort een perfect afgewerkt schip. Wie kan dat beter dan de werf zelf? De gehele afbouw van een casco wordt in de eigen meubelmakerij CNC bewerkt en volledig met de hand afgetimmerd. Dit geeft extra vrijheid voor eigen inbreng van klanten. Het interieur kan op vlam gebouwd worden, waardoor een het een rustiger en ruimer beeld ontstaat. Wij doen het lakwerk in onze eigen lakstraat en onze vakmensen lakken met de hand af. De vrijheid in materialen en vormen is eindeloos. Graag geven wij een passend advies. Kwaliteit, afwerking en kosten spelen een belangrijke rol hierin.

 

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

HISWA-certificaten

HISWA Opleidingsbedrijf

Jachtwerven / nieuwbouw

 • Motorjacht
 • Zeiljacht
 • Sloep / tender
 • Open zeilboot
 • Casco
 • Mallen / pluggen

Watersportgebieden

 • Europa / Wereldwijd

Provincie

 • Friesland

Dealer van

 • Minn Kota
Minn Kota