HISWA erkend bedrijf

De IJssel Coatings B.V.

Omschrijving

Maak kennis met onze producten voor vezelversterkte kunststoffen en ons assortiment van twee componenten coatings en lakken voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud!

Compleet onderhousprogramma pleziervaart
De IJssel Coatings BV heeft een compleet programma van producten ontwikkeld voor nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom. Het complete programma omvat producten voor de bescherming en reparatie van hout, corrosie werende coatings voor staal en aluminium en osmose remmende materialen voor polyester.

2-componenten systemen
De IJssel Coatings is gespecialiseerd in 2-componenten materialen: producten op basis van epoxy, polyurethaan en onverzadigde polyesterharsen. Al sinds 1930 ontwikkelen, produceren en distribueren wij kwaliteitsproducten voor professionals en particulieren. Onze producten vinden hun toepassing in onder andere de jacht- en carrosserie bouw en de vezelversterkte kunststof industrie.

Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van coatings en materialen voor bescherming en verfraaiing vindt in De IJssel Coatings de partner bij uitstek.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Toeleverancier / groothandel

  • Importeurs / producenten verf-lak en olie
  • Toelevering watersport algemeen / dienstverlening
  • Toelevering jachtbouw algemeen

Watersportgebieden

  • Groene Hart

Provincie

  • Zuid-Holland