HISWA erkend bedrijf

Wylde Swan B.V.

Omschrijving

De Wylde Swan is het bekendste tallship van de vloot, is voor alle leeftijden en iedereen kan mee. Een gezin met kinderen, hoogbejaarde zeilers, vaders met zonen, moeders met dochters, vrienden voor het leven of prille relaties.

Wat al onze gasten gemeen hebben, is dat ze een bijzondere reis willen maken. Ze willen genieten van het buitenleven, van de zee en van de landen die wie we aandoen. Wie op de Wylde Swan meegaat leert ook de andere opvarenden, crew en gasten kennen. Altijd worden er aan het einde van de reis nog foto’s gedeeld. Soms ontstaan er vriendschappen voor het leven.

Waar wordt de Wylde Swan voor gebruikt?

 • Individuen
  Wil je een keer iets anders en ben je klaar voor een écht avontuur? Wil je graag leren zeilen en/of wil je de wereld op een bijzondere manier leren kennen? Vaar dan met ons mee: kom aan boord op de Wylde Swan.
 • Corporate Hospitality
  Van A tot Z – Avontuur en Zakelijk zijn geen tegengestelde begrippen; ze liggen logisch in elkaars verlengde. Dát is de corporate boodschap die Wylde Swan belichaamt. Deelt uw organisatie deze blik op de wereld, dan werken we graag met u samen aan een succesvol event!
 • Persoonlijk leiderschap
  Een snelkookpan van 60 meter – Wylde Swan is het ideale platform om snel je comfortzone te verlaten en te starten met ontwikkelen. Je komt jezelf direct tegen en teamleden kunnen niet zonder elkaar. En… je kunt ook niet zomaar weglopen voor wat je tegenkomt. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en niet-samenwerken is geen optie.
 • Masterskip
  Reizen met scholieren die hun schoolwerk aan boord doen. Het is een uniek programma voor leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo die zich willen verdiepen in bètavakken.

 

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Zeilende chartervaart / zeilcruise

 • Meerdaagse verhuur

Watersportgebieden

 • Internationaal