HISWA erkend bedrijf

Brakel-Yachtcharter B.V.

Omschrijving

Brakel Yachtcharter biedt rust, ruimte en actie en zorgt voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken.
Varen op de Friese meren of relaxen in de vrije natuur, het kan allemaal met een luxe motorjacht of motorkruiser in Sneek. Brakel Yachtcharter is een dynamisch bedrijf met passie voor motorjachten en kruisers. U kunt bij ons dan ook terecht voor de verhuur van luxe jachten in heel Friesland. 

Luxe motorjacht verhuur
Brakel Yachtcharter Sneek is een dynamisch bedrijf. Wij zijn geheel gericht op de yachtcharter. Bij ons kunt u een luxe motorjacht huren en genieten van de Friese meren. Wij maken uw bootvakantie in Friesland compleet. Brakel Yachtcharter verhuurd haar motorboten al decennia lang met veel passie en plezier. Onze motorjachten en motorkruisers liggen afgemeerd aan de Einsteinstraat in Sneek. In hartje Friesland dus.

Vaarvakantie
Met uw gehuurde luxe motorjacht heeft u dus direct toegang tot de Friese meren. Zo kunt u gelijk genieten van uw vaarvakantie. Want Friesland kunt u toch het best ontdekken via het water. De binnenmeren van Friesland vormen het het grootste aaneengesloten watergebied in Europa. U vindt er rust en ruimte, zo beleeft u een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Motorjacht

Zeilende chartervaart / zeilcruise

  • Meerdaagse verhuur

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen

Foto's