HISWA erkend bedrijf

Grotesloep.nl B.V.

Omschrijving

Grote Sloep is in 2015 opgericht door Kevin van Drumpt, nadat hij enthousiast was geworden van een rondje varen in Almere. ‘Dat moet iedereen ervaren’, dacht hij, waarna hij zijn eerste sloep kocht en deze omtoverde tot lounge-sloep. Iedereen verklaarde hem voor gek, aangezien ze dachten dat niemand in Almere wilde varen. Dat tegendeel heeft hij bewezen en ieder jaar groeit de bekendheid van het varen in Almere. Kevin is een echte watersporter en zit al vanaf zijn vierde jaar achter het roer. Hij is een ambassadeur van de stad en deelt zijn passie en enthousiasme graag met iedereen die bij hem aan boord stapt.

Ons bedrijf groeit ook door en er komen steeds meer boten bij. We hebben in 2019 vier boten die geschikt zijn voor personenvervoer. Momenteel zitten we in een vergroeningstraject van ons bedrijf, om onze boten in de nabije toekomst op een duurzame manier te laten varen.
Wij vinden het als bedrijf belangrijk om onze bijdrage te kunnen leveren aan een leuke, maar vooral ook groene stad. We verwachten de komende jaren ook steeds meer internationale gasten te mogen ontvangen, wat een mooie ontwikkeling voor de stad is.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Sloep / tender

Foto's