HISWA erkend bedrijf

Admiraliteit

Omschrijving

Aan boord van het indrukwekkende spiegelretourschip Soeverein maakt u een mooie zeiltocht over de Nederlandse wateren en geniet van de rust op het water. Met haar indrukwekkende uiterlijk is het schip een eerbetoon aan de spiegelretourschepen uit de Gouden Eeuw. De sfeer van vervlogen tijden gecombineerd met hedendaagse luxe maken uw tocht er een om niet te vergeten.

Alle ruimte om te genieten aan dek
Tijdens uw zeiltocht kunt u aan het ruime dek van de Soeverein genieten van het weidse uitzicht dat het water u biedt. De schipper legt u graag alles uit over het reilen en zeilen aan boord, zodat u mee kunt helpen bij bijvoorbeeld het hijsen van de zeilen. Zoek een comfortabel plekje aan een van de tafels voor een lekker hapje en drankje of een goed gesprek. Heeft u iets te vieren? Schiet een van de kannonen af die zich net als bij een heus spiegelretourschip aan dek bevinden.

Ontspannen in de salon
In het dekhuis van spiegelretourschip Soeverein vindt u een ruime en sfeervolle plek om samen te komen. Met een lekkere zithoek, ruime eettafels en een gezellige bar, is er hier genoeg ruimte om samen te eten, een presentatie te houden of voor een gezellige, ontspannen avond.

Overnachten aan boord van de Soeverein
Z
oek aan het einde van de dag in eenn van de comfortabele hutten een lekker bed op en blijf overnachten aan boord. De hutten van dit bijzondere spiegelretourschip hebben allemaal een eigen badkamer met douche en toilet. Na een nacht op het deinen van de golven, staat u de volgende dag fris weer op voor een nieuwe dag op het water.

Geschiedenis
Voor de bouw van de Soeverein zijn de specifieke kenmerken van de 17e-eeuwse spiegelretourschepen als uitgangspunt genomen. De hoge opbouw aan de achterzijde, tot wel 5 meter hoog boven het water, staat garant voor een magnifiek uitzicht. De Soeverein vaart met gasten over het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee.

SAIL 2020
De Soeverein is een van de 20 schepen van NAUPAR die officieel tijdens de SAIL 2020 in Amsterdam te boeken is voor de SAIl-In, een middag- of avond tocht en de SAIL-Out Parade. SAIL 2020 is van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus 2020.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Bootverhuur / verhuur vaartuigen

  • Zeiljacht
  • Zeilboot met schipper

Watersportgebieden

  • Friese Meren / Meren Groningen
  • IJsselmeer / Waddenzee

Provincie

  • Flevoland