Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Agenda > Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen alle HISWA-leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van HISWA Vereniging op donderdag 6 december 2018 vanaf 13.00 uur. De locatie is De Eemhof in Zeewolde.


Het is het moment waar leden, bestuursleden en het bureau elkaar ontmoeten. Uw bestuur legt tijdens deze vergadering verantwoording af over het gevoerde beleid van HISWA Vereniging en presenteert de begroting voor 2019. U krijgt informatie over alle belangrijke onderwerpen en projecten die van belang zijn voor de jachtbouw- en watersportindustrie in het algemeen, en voor uw eigen bedrijf in het bijzonder.


Fusie

Op de agenda van deze vergadering staan belangrijke onderwerpen waar uw stem nodig is. Zo vragen wij u akkoord te gaan met het voortzetten van de succesvolle campagne Welkom op het water tot en met 2025. Verder geeft het Algemeen Bestuur een toelichting op de toekomstige organisatie en exploitatie van de HISWA te water. Het belangrijkste agendapunt is de voorgenomen fusie tussen RECRON - brancheorganisatie voor recreatieondernemers - en HISWA Vereniging. Na afloop ontmoeten wij de leden van RECRON voor een gezamenlijke netwerkborrel.


Wilt u meer lezen over de fusie? Lees hier het uitgebreide artikel. Of neem hier de meest gestelde vragen door.

“Het is belangrijk dat het HISWA-kwaliteitsmerk blijft bestaan voor de consumentenmarkt. Groot voordeel van de fusie is dat de nieuwe bureauorganisatie een aparte afdeling krijgt voor jachtbouw / watersport met experts op het gebied van jachtbouw, innovatie en export.” - Ronald van Enkuizen, Jachtwerf Gebroeders van Enkuizen, Makkum


Agendastukken

U kunt de agenda en de bijbehorende bijlagen hier downloaden.


Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link.


Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, maar wilt u wel uw stem uitbrengen? Dat kan door een schriftelijk daartoe gemachtigd ander lid, met dien verstande dat een lid niet voor meer dan één ander lid mag stemmen.


De ALV is alleen toegankelijk voor HISWA-leden.Contactpersoon Anneloes Bos
Locatie De Eemhof - Slingerweg 1 - Zeewolde
Thema Ledenbijeenkomst
Datum 6-12-2018