Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Nieuws van HISWA > Succesvolle HISWA Ledendag

Succesvolle HISWA Ledendag

15-6-2017

De HISWA Ledendag op 14 juni jl. bij de Bataviawerf in Lelystad was een groot succes. Nog nooit eerder kwamen zoveel ondernemers en medewerkers naar een HISWA-bijeenkomst. Maar liefst 130 deelnemers kwamen op het evenement af dat in het teken stond van Ondernemen zonder grenzen. De reacties waren louter positief. Uit de evaluatie – die gemeten werd via zogenaamde tevredenheidssokkels – rolde een fraai cijfer: een 7,8.

Peter Brussel, algemeen voorzitter van HISWA Vereniging, trapte als dagvoorzitter de dag af met een update over de nieuwe koers – HISWA 3.0 - van HISWA Vereniging. Geert Dijks, directeur van HISWA Vereniging, gaf vervolgens een actuele stand van zaken van de campagne Welkom op het water. Zo is voor welkomophetwater.nl een uitgebreide online bedrijvengids is in de maak zodat nieuwe watersporters veel beter de weg kunnen vinden naar de HISWA-bedrijven.

Customer journey

Vervolgens betrad trendwatcher en marketeer Ment Kuiper het podium. Hij gaf de aanwezigen onder andere een verrassend inkijkje in het nieuwe consumentengedrag en hoe HISWA-bedrijven daar (online) beter op kunnen inspelen. Hij gaf de tip om goed na te denken over de ‘customer journeys’ van een boothuurder en een bootkoper: wie zijn je klanten, wat willen ze en in welke fase van het koopproces bevinden ze zich?
Na dit plenaire deel gingen de deelnemers aan de slag in workshops. Er waren vier workshops op het gebied van export, online marketing, social media en de nieuwe economie, waaruit de deelnemers er twee konden kiezen. Een opzet die prima werkte en die de deelnemers veel nieuwe inzichten opleverden.
Terug in de zaal was het tijd voor een feestelijk moment: de chartervaart sluit aan bij HISWA Vereniging. Dat betekent dat HISWA Vereniging er 150 nieuwe leden bij krijgt. De HISWA Ledendag werd afgesloten met een netwerkborrel en een heerlijk buffet. De leuke locatie en het prachtige weer maakten de succesvolle dag compleet.

Download de presentaties

De presentaties van Ment Kuiper en de workshops kunt u hier downloaden.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag