Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > november 2017 > Welkom op het water te zien op Veronica TV

Welkom op het water te zien op Veronica TV

2-11-2017

De campagne Welkom op het water heeft de handen ineen geslagen met ON AIR Media, het productiebedrijf dat vanaf 11 november wekelijks een televisieprogramma maakt over watersport en lifestyle op Veronica TV. Het programma besteedt wekelijks aandacht aan de Volvo Ocean Race, maar ook aan alle facetten van water en watersport die daarbij komen kijken. Interviews met de zeilers, een schoolprogramma, lifestyle-items, het totaal is een prachtig beeld van wat watersport allemaal te bieden heeft.

Met deelname aan dit tv-programma bereikt de campagne Welkom op het water via tv, online en het scholenprogramma naar verwachting meer dan 1.000.000 mensen. De naamsbekendheid zal toenemen en meer mensen zullen de site bezoeken en de watersportcheck doen - allemaal doelstellingen van de campagne. In totaal zijn er per week drie tv-uitzendingen. Op zaterdagavond rond 19 uur de nieuwe aflevering en op vrijdag en zondag herhalingen.

Partner

ON AIR is partner van Welkom op het water vanaf het eerste begin en maakte in de afgelopen twee campagneseizoen al meerdere filmpjes voor de kanalen. Ook nu weer draait On AIR vijf nieuwe items die een centrale plek krijgen in het prime time programma en in de herhalingen. Ook drie al gemaakte filmpjes krijgen een plek. De keuze hiervoor wordt nog, samen met de producent en stuurgroep, gemaakt op basis van wat het beste aansluit bij het programma.

Ook zal in het programma, via zogenoemde billboards, te zien zijn dat Welkom op het water het programma mede mogelijk maakt.


Meer over Welkom op het water vindt u op de website.