Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > november 2017 > On Stage beroepenfeest: bent u erbij op 7 november?

On Stage beroepenfeest: bent u erbij op 7 november?

2-11-2017

Diverse bedrijven vertegenwoordigen de Yacht Builders Academy op 7 november tijdens het On Stage beroepenfeest Zuidwest Friesland in de Sneker sporthal. HISWA Vereniging is betrokken bij de Yacht Builders Academy. On stage is een feest waar 950 vmbo-leerlingen kennis kunnen maken met meer dan 175 verschillende beroepen. Onder andere De Vries Scheepsbouw Makkum (monteur jachtbouw), Scheepstimmer/mastenmakerij Piet (scheepstimmerman/vrouw) en Marina Stavoren (scheepsdieselmonteur) vertellen leerlingen over hun vakgebied en beroep. Het On Stage beroepenfeest is voor bedrijven een hele mooie gelegenheid om in contact te komen met toekomstige beroepsoefenaars. 

Tijdens deze middag maken leerlingen kennis met verschillende beroepen vanuit hun interessegebied: groen & natuur, handel & economie, zorg en welzijn & maatschappij of techniek. Na deze eerste kennismaking volgt een Doe Dag op 30 november a.s. De leerlingen kiezen allemaal twee beroepen bij bedrijven waar ze deze dag naar toe gaan om nader kennis te maken.

Wilt u ook deelnemen?

Nieuwsgierig naar het evenement en of het interessant is voor uw bedrijf om volgend jaar deel te nemen? Kom gerust langs om de sfeer te proeven en kennis te maken met de organisatie van On Stage. De kennismakingsrondes starten om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Bij interesse graag tien minuten voor aanvang melden bij de inschrijfbalie.


Meer informatie vindt u op de website van On Stage Zuidwest Friesland.