Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > maart 2017 > Boekingsmodule website HISWA Zeil- en Vaarscholen uitgebreid

Boekingsmodule website HISWA Zeil- en Vaarscholen uitgebreid

13-3-2017

De goed draaiende boekingsmodule op de website van de HISWA Zeil- en Vaarscholen is verder uitgebreid met extra functies. De module is onder regie van HISWA Vereniging ontwikkeld voor en door zeilscholen en is exclusief voor HISWA-leden. Er is een klantenportaal ontwikkeld waarmee klanten zelf hun gegevens na het boeken kunnen wijzigen. Ook is er een mogelijkheid tot het geven van kortingen ingebouwd, afhankelijk van de door de zeilschool ingevoerde variabelen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan automatiseringsmogelijkheden van de kamerindeling. Hiermee kan de zeilschool in één oogopslag de status zien van de bezetting.


Complete backoffice

Het boekingssysteem dat inmiddels bij meerdere zeilscholen functioneert is erg klantvriendelijk De module heeft een complete backoffice waarmee klanten ultiem gemak ervaren en goed door het boekingsproces geleid worden. Voor de bedrijven biedt het grote voordelen omdat boeken én betalen hier plaatsvinden, er veel mogelijkheden zijn om alles naar eigen wens vorm te geven en te integreren in de bestaande website. Een koppeling met het boekhoudprogramma is optioneel.


Voordelen bundelen krachten

Het boekingssysteem is geheel gebouwd volgens de wensen van de zeilscholen:
- Een gezamenlijke investering zorgt voor lagere kosten
- Doorontwikkeling blijft prioriteit
- Administratieve besparing.


HISWA-leden kunnen aansluiten voor een aantrekkelijk tarief. De websites van Zeilschool Pean (www.pean.nl) en Zeilschool Vinkveen (www.zeilschoolvinkeveen.nl) geven een goede indruk.


Meer informatie

http://www.zeilschoolvaarschool.nl/zeilschoolapplicatie


of


Jan Ybema, j.ybema@hiswa.nl , 06-53836455 of j.ybema@hiswa.nl
Stijn Boode, s.boode@hiswa.nl , 06-30006062 of s.boode@hiswa.nl