Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > april 2017 > Denk mee: strategische sessie 11 mei

Denk mee: strategische sessie 11 mei

20-4-2017

Op donderdag 11 mei vindt de Strategiesessie HISWA 3.0. plaats in het HISWA Nautisch Centrum Amsterdam. De markt dicteert de toekomst van de watersportsector en de markt verandert snel. Ontwikkelingen zoals vergrijzing van de watersport, digitalisering, nieuwe concurrenten, exportmogelijkheden, innovatie en investeringen in uw bedrijf zijn aan de orde van de dag.

Dat roept nieuwe vragen op:

Hoe bereik ik nieuwe markten?
Hoe kan ik mijn bedrijf beter onderscheiden in de concurrerende markt?
Hoe borg ik de kwaliteit van mijn diensten en producten?


Het driejarig Strategisch Plan van HISWA Vereniging, dat begin 2015 is vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering, is nu dan ook toe aan een herziening. Ook uw brancheorganisatie moet inspelen op de snelle veranderingen. Als de markt verandert, dan verandert ook de behoefte van de ondernemers en daar wil HISWA Vereniging graag in voorzien.


Schrijf u in en denk mee!


Eind vorig jaar heeft HISWA Vereniging wederom een groot ledenonderzoek laten uitvoeren. Een 100-tal ondernemers gaf aan mee te willen denken over de toekomstige rol en taak van HISWA Vereniging. Het ledenonderzoek is ook een belangrijk bouwsteen geweest voor diverse brainstormsessies met de medewerkers en het Algemeen Bestuur.


Uw mening is van groot belang om verder te bouwen aan de toekomst van uw eigen brancheorganisatie. Mede namens het Algemeen Bestuur nodig ik u van harte uit om uw visie tijdens deze bijeenkomst met ons en elkaar te delen.


We hopen dat u tijd vrij kunt en wilt maken voor deze belangrijke bijeenkomst.


U kunt zich hier aanmelden en na aanmelding ontvangt u meer achtergrondinformatie.